Importeer e -mailaccounts en doorstuurservers in cPanel -e -mail voor mijn Linux -hostingaccount

Je kunt een set e -mailaccounts of doorstuurservers importeren in cPanel -e -mail, waarbij je adressen in bulk maakt.

Opmerking: om deze functie te gebruiken, moet je een .csv- of .xls -bestand instellen met de e -mailadressen of doorstuurservers. Zie de cPanel -documentatie voor adresimporteur voor hulp.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Onder Webhosting , naast het Linux -hostingaccount dat je wilt gebruiken, selecteer je Beheren .
    selecteer beheren
  3. In het account Dashboard, selecteert u cPanel Admin.
  4. Selecteer op de startpagina van cPanel in de sectie E -mail de optie Adresimporter .
  5. Volg de instructies van cPanel om het bestand te selecteren en te importeren. Zie de cPanel -documentatie voor adresimporteur voor meer informatie .