Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Importeer e -mailabonnees vanuit een CSV -bestand

Voeg vanuit een CSV -bestand meerdere nieuwe contactpersonen toe als abonnees voor e -mailmarketing. Zodra contactpersonen zijn toegevoegd als e -mailabonnees, organiseer je ze in e -maillijsten .

Opmerking: voor juridische doeleinden moet je een fysiek adres voor je site toevoegen voordat je e -mails verzendt. Je kunt dit openen door Instellingen > E -mailmarketing . Je moet ook toestemming hebben van een contactpersoon om hem marketingmails te sturen.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je site om je site te openen.
  3. Selecteer Verbindingen > Allemaal .
  4. Selecteer Importeren . Als dit de eerste keer is dat je abonnees toevoegt, selecteer je Abonnees toevoegen of importeren.
  5. Selecteer Meerdere tegelijk toevoegen door een bestand te uploaden . Sleep je CSV -bestand naar de pop -up of selecteer Uploaden vanaf je apparaat .
  6. Selecteer Ik heb toestemming om deze contactpersonen te e -mailen .
  7. Selecteer Spreadsheet importeren .

Mogelijk moet je de pagina vernieuwen om de wijzigingen te zien.

Meer informatie

• Voeg handmatig abonnees toe
  • Voeg e -mailabonnees toe aan een lijst
  • Lees meer over de beste manieren om je abonnees op te bouwen
  • Om bestaande contactpersonen toe te voegen als abonnees, begin je vanuit een van je andere Connections -lijsten (Alle, Klanten of Leden).
    • Selecteer de naam van de contactpersoon om hun interacties te openen en selecteer vervolgens de naam van de contactpersoon opnieuw om hun profiel te openen.
    • Selecteer het selectievakje Abonnee (zorg ervoor dat je hun toestemming hebt om marketingmails te sturen) en selecteer vervolgens Opslaan .