Beheerde WordPress Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Importeer de database van je site

Verplicht: De resterende stappen in deze serie vereisen een hostingaccount met een nieuwe installatie van WordPress.

Het SQL -databasebestand dat je in stap 2 hebt gedownload, moet worden geïmporteerd in de nieuwe database voor de doelsite. Je moet mogelijk contact opnemen met je nieuwe hostprovider voor specifieke details, maar de meesten gebruiken hetzelfde phpMyadmin -configuratiescherm dat je in stap twee hebt gebruikt.

1. Maak verbinding met je nieuwe hostingaccountdatabase door de gegevens te gebruiken die je van je nieuwe hostprovider hebt gekregen.
  2. Selecteer in phpMyAdmin je database in het menu aan de linkerkant.
    een afbeelding die laat zien hoe je de databasenaam kunt selecteren in het menu aan de linkerkant
  3. Selecteer op het tabblad Structuur Alles controleren en selecteer vervolgens Verwijderen om de database voor te bereiden op het importeren van SQL.
    een afbeelding die laat zien hoe je alles aanvinkt en vervolgens selecteert in het vervolgkeuzemenu
  4. Selecteer Ga .
  5. Selecteer Ja in het waarschuwingsbericht dat wordt weergegeven.
  6. Selecteer Importeren en selecteer vervolgens Bestand kiezen om het SQL -bestand te zoeken dat je in stap vier hebt bewerkt.
  7. Selecteer Ga .

Opmerking: Als je een foutbericht ontvangt met de melding "Time -out van script verstreken, als je het importeren wilt voltooien, dien dan hetzelfde bestand in en het importeren wordt hervat", dan kun je onmiddellijk hetzelfde bestand selecteren om te importeren en doorgaan met herstellen waar het was gebleven.