Beheerde WordPress -e -commerce Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Importeer bestellingen naar mijn WooCommerce -winkel

Het migreren van bestellingen van een ander platform of winkel naar je nieuwe is een belangrijke stap voor je winkel om verder te werken. Deze handleiding helpt je bij het importeren van je bestellingen met de plug -in WooCommerce Customer/Order/Coupon CSV Import Suite.

Vereist: De WooCommerce Customer/Order/Coupon CSV Import Suite is een premium WooCommerce -extensie die wordt meegeleverd met Managed WordPress Ecommerce, Managed WooCommerce Stores of als een zelfstandige aankoop.
 1. Meld je aan bij WordPress .
 2. Ga naar WooCommerce en selecteer CSV Import Suite .
 3. Selecteer de knop Bestellingen importeren .
 4. Je volgende stap is om te kiezen hoe je je bestellingen wilt importeren. De meest voorkomende is een CSV- of door tabs gescheiden tekstbestand, maar je kunt ook een URL of pad naar een bestand op een server gebruiken en de gegevens rechtstreeks vanuit een ander bestand kopiëren. In deze handleiding gebruiken we de eerste optie.
 5. Je moet het bestand op je computer kiezen door op de knop Bestand kiezen te klikken.
  Opmerking: Zorg ervoor dat je je bestand hebt geformatteerd voordat je het uploadt. Je kunt deze link gebruiken om meer te weten te komen over de geaccepteerde bestelgegevens.
 6. Klik op Volgende nadat je je bestand hebt gekozen.
 7. Op de volgende pagina vind je opties om je te helpen bij het importeren. Deze opties zijn niet nodig om het importeren te voltooien, maar als je een van deze opties wilt gebruiken, doe dit dan. We raden je ten zeerste aan om de tijd te nemen om onze documentatie door te nemen om te begrijpen welke invloed ze hebben op je import.
 8. Raadpleeg de sectie Voorbeeld om te bevestigen dat het gegevensformaat correct is en klik vervolgens op Volgende .
 9. Wijs de kolomkoppen van je bestand toe aan WooCommerce -velden. Om problemen tijdens het importeren te voorkomen, moet je controleren of de velden zijn toegewezen aan de juiste kopteksten.
 10. Selecteer de knop Droog importeren als je klaar bent.
  Opmerking: je kunt de droge import overslaan als je dat wilt. Houd er echter rekening mee dat de live -import definitief is. Hierdoor kunnen eventuele wijzigingen aan je winkel na het importeren niet ongedaan worden gemaakt. Voordat je de live -import uitvoert, raden we aan om eerst de droge import uit te voeren.
 11. Als de droge import is voltooid, zie je de resultaten op de volgende pagina. Als je problemen opmerkt, kun je op de knop Gedetailleerde resultaten bekijken klikken voor meer informatie. Als alles er naar behoren uitziet, kun je bovenaan de pagina op de knop Nu een live -import uitvoeren klikken of je instellingen wijzigen door op Importinstellingen wijzigen te klikken en opnieuw te beginnen.
 12. Er kan een vertraging optreden, afhankelijk van het aantal klanten dat u probeert te importeren. Imports op je site worden in batches op de achtergrond verwerkt, zodat je de pagina veilig kunt verlaten.
 13. Controleer of het proces is voltooid door naar WooCommerce te gaan en op Bestellingen te klikken.
  Opmerking: aangezien bestellingen aan je klanten kunnen worden gekoppeld, moet je eerst de klantinformatie importeren.

Meer informatie