Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Accountbeheer Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Ik kan niet inloggen op mijn Poynt -account

Poynt en GoDaddy hebben hun krachten gebundeld! Dit betekent dat je nu je GoDaddy -gebruikersnaam en -wachtwoord gebruikt om je aan te melden bij je Poynt -account.

Als je problemen ondervindt bij het aanmelden bij je Poynt -account, kan de volgende informatie je helpen.

  • Zorg ervoor dat je je GoDaddy -gebruikersnaam en -wachtwoord gebruikt om je aan te melden bij Poynt. Met je GoDaddy -aanmeldingsgegevens word je nu aangemeld bij zowel Poynt als GoDaddy. Als je eerder verschillende Poynt -referenties had, werken die niet meer.
  • Als je niet zeker weet wat je GoDaddy -gebruikersnaam of klantnummer is, volg je deze stappen om je gebruikersnaam en klantnummer te achterhalen .
  • Als je je GoDaddy -wachtwoord niet meer weet of als je account is vergrendeld, kun je proberen om je wachtwoord opnieuw in te stellen .
  • Als je tweestapsverificatie hebt ingeschakeld op je GoDaddy-account, controleer dan of er een probleem is met je tweestapsverificatie .

Volgende stap:

  • Maak je geen zorgen als niets lijkt te werken! Als je je Poynt- en GoDaddy -accounts al hebt gekoppeld, kun je toegang tot je account aanvragen. We helpen je dan graag weer op weg. Zodra je je GoDaddy -inloggegevens op orde hebt, kun je ze gebruiken om je aan te melden bij Poynt en GoDaddy.
    Als je je Poynt- en GoDaddy -accounts nog niet hebt gekoppeld, stuur dan een bericht naar support@poynt.com voor hulp bij het herstellen van je Poynt -inloggegevens.