Ik kan geen e -mails ontvangen of zien

Als je geen berichten kunt verzenden of ontvangen, kan het zijn dat de instellingen van je firewallsoftware ervoor zorgen dat Workspace Webmail niet goed werkt. Het kan zijn dat je je firewall, pop-upblokkering of browserbeveiligingsinstellingen moet wijzigen om je e-mail te zien.

Algemene tips

Toevoegenhttp://email.godaddy.com toe aan je lijst met goedgekeurde sites en stel je Workspace Email -account in op SSL -modus:

1. Klik in de klassieke weergave van Webmail op Instellingen .
  2. Selecteer Persoonlijke instellingen .
  3. Selecteer onder Beveiligingsopties de optie Fulltime SSL-modus gebruiken .
  4. Klik op OK.

Beveiligingssoftware

Pas je firewall-instellingen, beveiligingssoftware of browser aan om pop-ups van Workspace Webmail toe te staan. Zie de stappen voor Kerio Internet Security Software . Je stappen kunnen verschillen, afhankelijk van je beveiligingssoftwareprovider.

Nadat je een firewall, software of browser hebt gewijzigd, meld je je af bij webmail. Maak vervolgens de cache van je browser leeg. Als je de cache van je browser wist, worden ook alle opgeslagen wachtwoorden of automatisch ingevulde gegevens verwijderd.