Microsoft 365 van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Ik heb geen toegang tot mijn meervoudige authenticatiemethode

Als een beheerder een gebruiker moet helpen met zijn of haar multi-factor authentication (MFA) -methode, bijvoorbeeld wanneer deze zijn telefoon is kwijtgeraakt of de Microsoft Authenticator-app heeft verwijderd, kan hij / zij de methode wissen. Als je de methode wist, wordt deze niet volledig verwijderd, dus we raden aan om deze te verwijderen en daarna een nieuwe in te stellen. Het is altijd een goed idee om een extra aanmeldingsmethode te gebruiken voor het geval er problemen zijn met de primaire methode.

Deze instructies zijn voor Microsoft 365 -accounts. Als je geen toegang meer hebt tot de methode die is gebruikt om je aan te melden bij je GoDaddy -account, annuleer dan tweestapsverificatie (2SV) .

Opmerking: Als je standaard beveiligingsinstellingen hebt ingeschakeld , zie je MULTI-FACTOR AUTH STATUS als uitgeschakeld voor al je gebruikers (zelfs als dit is ingeschakeld). Maak je geen zorgen: beheerders kunnen een MFA -methode nog steeds opnieuw instellen door de onderstaande stappen te volgen.
Verplicht: je moet een beheerder zijn om MFA -instellingen te wijzigen, maar beheerders kunnen hun eigen MFA -methoden niet opnieuw instellen. Als je de enige beheerder in je organisatie bent, neem dan contact op met onze GoDaddy -gidsen voor hulp bij het opnieuw instellen van de methode.
 1. Log in op de meervoudige authenticatiepagina . Gebruik je Microsoft 365 e -mailadres en wachtwoord (je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord werken hier niet).
 2. Selecteer het selectievakje naast de gebruiker die MFA heeft gewijzigd.
  Gebruiker onder Weergavenaam geselecteerd
 3. Selecteer onder Snelle stappen Gebruikersinstellingen beheren .
  Beheer gebruikersinstellingen
 4. Schakel het selectievakje Geselecteerde gebruikers opnieuw in om contactmethoden op te geven .
  Vereisen dat geselecteerde gebruikers opnieuw contactmethoden opgeven
 5. Selecteer opslaan . De gebruiker kan nu opnieuw MFA instellen.

De gebruiker wiens aanmeldingsmethode opnieuw is ingesteld, moet de methode verwijderen waartoe ze geen toegang meer hebben.

Verwante stap

Meer informatie