GoDaddy Studio Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Ik heb geen GoDaddy Studio PRO -abonnement meer

Wat is er gebeurd met mijn GoDaddy Studio PRO -abonnement?

Als je bent gemigreerd van Over naar GoDaddy Studio, wordt je abonnement mogelijk niet automatisch verlengd wanneer het eindigt. Dit komt omdat we enkele wijzigingen hebben aangebracht in ons abonnementsbeheer en bepaalde Over Web -productabonnementen zijn beëindigd.

Kan ik me opnieuw abonneren op GoDaddy Studio PRO?

Ja! Als je je oorspronkelijk hebt geabonneerd op Over in de webapp, eindigt je abonnement op de volgende verlengingsdatum. Wanneer je een van de PRO -functies van GoDaddy Studio na die datum probeert te gebruiken, wordt je gevraagd of je je wilt abonneren op een GoDaddy Websites +Marketing Basic -abonnement, dat GoDaddy Studio PRO omvat. Volg de aanwijzingen of bekijk de stappen voor het abonneren op GoDaddy Studio PRO .
Je wordt gevraagd om je te abonneren op een Websites + Marketing Basic -abonnement, dat bij GoDaddy Studio wordt geleverd

Je kunt ook kiezen voor een Premium-, Commerce- of Commerce Plus -abonnement, die allemaal bij GoDaddy Studio PRO worden geleverd.

Als je je liever niet abonneert op een Websites + Marketing Basic -pakket, kun je de gratis versie van GoDaddy Studio blijven gebruiken, die dezelfde krachtige tool voor het maken van inhoud biedt, maar met een beperkte set inhoud en functies.

Hoe zit het met mijn projecten?

Dit heeft geen gevolgen voor ontwerpen die je al hebt gemaakt met GoDaddy Studio PRO. Je krijgt nog steeds dezelfde geweldige ervaring op onze web-, iOS- en Android -apps, maar je kunt de PRO -functies en tools niet gebruiken om die ontwerpen te bewerken of nieuwe te maken.

Meer informatie