Ik ben mijn Microsoft 365 -wachtwoord vergeten

Als je je Microsoft 365 -wachtwoord bent verloren of vergeten, kun je dit wijzigen of opnieuw instellen. Stuur een e -mail voor het opnieuw instellen van je wachtwoord naar jezelf (met een ander e -mailadres dat aan je account is gekoppeld) of naar de accountbeheerder.

Als je een beheerder bent of als je je wachtwoord onthoudt, wijzig je de wachtwoorden via E & Office -dashboard.

1. Ga naar je Microsoft 365 aanmeldingspagina.
  2. Selecteer onder Aanmelden de wachtwoordlink.
    Meld je aan
  3. Voer je e -mailadres in en selecteer Doorgaan .
  4. Kies een account en selecteer E -mail verzenden. Een e -mail voor het opnieuw instellen van je wachtwoord wordt binnen enkele minuten verzonden.
  5. Opmerking: Als je geen toegang hebt tot een ander e -mailaccount, selecteer je de optie voor accountbeheerder. Er wordt een verzoek voor het opnieuw instellen van het wachtwoord naar de accountbeheerder gestuurd, die je een tijdelijk wachtwoord kan geven.

6. Open de e -mail en selecteer Je wachtwoord opnieuw instellen .
    Onder Informatie voor opnieuw instellen wachtwoord, knop Je wachtwoord opnieuw instellen
  7. Voer een Nieuw wachtwoord in en Bevestig het wachtwoord , en selecteer vervolgens Verzenden . Je kunt je nu aanmelden bij je account met je nieuwe wachtwoord!