Accountbeheer Help

Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten

Zoek je GoDaddy-gebruikersnaam als je deze bent vergeten, maar je je wachtwoord nog kent.

Vereist: Als je een GoDaddy-domeinnaam in je account hebt, moet je deze kennen om je gebruikersnaam te herstellen.
  1. Ga naar de pagina Gebruikersnaam ophalen.
  2. Voer het e-mailadres in dat is gekoppeld aan je account en selecteer Doorgaan. Voer de beveiligingsuitdaging uit, als deze wordt weergegeven.
  3. Als je een GoDaddy-domein hebt, voer je een domeinnaam in die is gekoppeld aan je account (zoals coolexample.com) en vervolgens selecteer je Filteren. We sturen een eenmalige pincode naar je e-mailadres.
  4. Voer onder Code van zes cijfers de pincode in en selecteer Code verifiëren. We geven je gebruikersnaam weer.