Gen 3 VPS en dedicated Servers Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

IIS 8 installeren (Windows 2012 r2)

Als je een op Windows gebaseerde server hebt, wil je deze waarschijnlijk vrijgeven aan internet om bijvoorbeeld websites te hosten. Om dat te doen, moet je de webserver van Microsoft, Internet Information Services (beter bekend als IIS), installeren.

1. Maak verbinding met je server via RDC .
  2. Klik in het menu Start op Serverbeheer .
    Windows 2012 Start -menu met Serverbeheer gemarkeerd
  3. Klik op Rollen en functies toevoegen .
    Serverbeheer met gemarkeerde link om rollen en functies toe te voegen
  4. Klik op de pagina Voordat je begint op Volgende .
  5. Selecteer op de pagina Installatietype Op rollen gebaseerd ... en klik vervolgens op Volgende .
  6. Op de Server selectie pagina, selecteert u de server die u wilt gebruiken en klik op Volgende.
  7. Op de pagina Server rollen, selecteert u Web Server (IIS).
    De pagina Serverrollen waarop 'Webserver (IIS)' is geselecteerd
  8. Klik in het pop-upvenster op Functies toevoegen .
    Wizard Rollen en functies toevoegen
  9. Klik op Volgende.
  10. Selecteer op de pagina Functies de gewenste functies en klik op Volgende .
  11. Klik in de webserverrol (IIS) op Volgende .
  12. Over de rol Services pagina, selecteert u de rol die diensten u gebruik wilt maken en klik op Volgende.

Opmerking: je kunt op een rol klikken voor een beschrijving ervan of je kunt meer informatie krijgen van Microsoft .

13. Klik op Installeren .

Je server doorloopt nu het installatieproces voor IIS, wat even kan duren. Zodra dit is gebeurd, ontvang je een vlag in Serverbeheer.

Meldingsmenu van Serverbeheer geselecteerd

Volgende stap

• Start IIS door naar Start > Serverbeheer > Tools > Internet Information Services (IIS) Manager te gaan