Help

SSL-certificaten Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

IIS 7: Een certificaat verlengen

Het verlengen van een SSL -certificaat is vergelijkbaar met het aanvragen van een nieuw certificaat. Je kunt het onderstaande overzicht gebruiken om je door het proces te helpen.

Opmerking: Deze instructies zijn van toepassing op SSL-certificaten die worden gehost op servers van derden, dedicated servers of virtuele dedicated servers. Als je onze webhosting, rasterhosting, Websitebouwer of Quick Shopping Cart® gebruikt, raadpleeg jeMijn SSL-certificaat verlengen in plaats daarvan.

  1. Vraag een verlenging aan in je account .
  2. Nadat je certificaatverlengingsaanvraag is goedgekeurd, download je de certificaatbundel van je account . Je kunt de tussenliggende certificaten ook downloaden uit de repository .
  3. Installeer het SSL -certificaat .

Opmerking: om je te helpen, bieden wij informatie over het gebruik van bepaalde producten van andere leveranciers, maar we onderschrijven de producten van andere partijen niet, bieden geen directe support en zijn niet verantwoordelijk voor de functies of betrouwbaarheid van deze producten.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.