Help

WordPress Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Identificeer verbroken koppelingen in WordPress

Als je probeert vast te stellen of je website verbroken koppelingen bevat na een migratie of een domeinnaamwijziging, kun je deze instructies volgen. Een verbroken koppeling is een koppeling die wordt omgezet in een 404 -foutmelding Niet gevonden . Deze stappen omvatten het gebruik van een website van een derde partij.

  1. Ga naar de Broken Link Checker
  2. Typ in het open veld je websiteadres (bijv.https://example.com ).
  3. Selecteer de optie voor de hele website.
  4. Klik op de check -knop.
  5. Geef het hulpprogramma de tijd om te werken.
  6. Zodra de tool is voltooid, kun je op de knop Volledig rapport klikken voor een volledige lijst met verbroken koppelingen.

Opmerking: om je te helpen, bieden wij informatie over het gebruik van bepaalde producten van andere leveranciers, maar we onderschrijven de producten van andere partijen niet, bieden geen directe ondersteuning en zijn niet verantwoordelijk voor de functies of betrouwbaarheid van deze producten. Merken en logo's van derde partijen zijn gedeponeerde handelsmerken van de desbetreffende eigenaren. Alle rechten voorbehouden.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.