Identificeer en herstel verbroken koppelingen in WordPress

Verbroken koppelingen leiden naar een webpagina die niet meer bestaat of niet goed wordt opgelost. Als je een verbroken link op je site hebt, zien je bezoekers in plaats van de beoogde inhoud een 404 -foutmelding Niet gevonden wanneer ze de link proberen te volgen. Om dit te voorkomen, kun je een online tool van derden gebruiken, zoals Broken Link Checker , om de lijst met verbroken links op je site te krijgen en deze vervolgens een voor een handmatig te corrigeren.

Identificeer verbroken koppelingen

1. Ga naar Broken Link Checker in een browser.
  2. Voer in het veld rechts je domein in.
  3. Selecteer Verbroken koppelingen zoeken .
  4. Wanneer de volgende pagina wordt geopend, voer je de beveiligingscode in en selecteer je Alle gevallen van elke dode link rapporteren (kan langzamer zijn) .
  5. Selecteer Nu verbroken koppelingen zoeken .
  6. Geef het hulpprogramma de tijd om te werken. Als je klaar bent, zie je de lijst met verbroken koppelingen op je site.

Herstel verbroken koppelingen

1. Kopieer vanuit de tabel met afgebroken koppelingen onder Koppelingstekst de tekst voor het eerste item uit de lijst.
  2. Selecteer onder Pagina waar gevonden de URL voor dat item. Het opent de pagina met een verbroken link in een nieuw browsertabblad.
  3. Zoek op de webpagina naar de gekopieerde tekst. Dat is de tekst die is gekoppeld aan de verbroken link.
  4. Nadat je de link op je site hebt gevonden, meld je je aan bij WordPress . Sla deze stap over als je al bent aangemeld.
  5. Selecteer in je WordPress-dashboard in het menu aan de linkerkant Pagina's of Posts en zoek de pagina of post met de verbroken link.
  6. Selecteer de titel van die pagina of post.
  7. Zoek en selecteer de verbroken koppeling op die pagina of post.
  8. Selecteerpotloodpictogram in WordPress Bewerk en vervang de verbroken koppeling.
  9. Selecteerverzendpictogram in WordPress Verzenden (of selecteer Enter op je toetsenbord).
  10. Selecteer Bijwerken .
  11. Herhaal stap 1-10 om alle verbroken koppelingen van je site te verwijderen.