HTML-code aan een pagina toevoegen

Moet je aangepaste code toevoegen aan een bepaalde pagina op je site? Webbouwer v7 maakt het eenvoudig met een HTML-tool op basis van slepen en neerzetten. Als je code moet toevoegen die wordt toegepast op je hele site, zie Site-instellingen wijzigen . Gebruik dit hulpmiddel niet om YouTube-video's in te sluiten. Zie voor die informatie Apps toevoegen.

We willen natuurlijk graag uitleggen hoe de HTML-codetool werkt, maar we kunnen geen problemen oplossen met eventuele externe code die je eraan toevoegt.

Waarschuwing: Gebruik deze tool niet tenzij je ervaring hebt met het handmatig coderen met HTML. Kopieer en plak geen HTML-code van externe bronnen tenzij je de bron vertrouwt en volledig begrijpt hoe de code werkt. Zie dit Wikipedia-artikel over HTML-scriptinjectie voor meer informatie over de gevaren van kwaadaardige codering.

1. Meld je aan bij je Website Builder-account.
  2. Klik op Site bewerken.
  3. Navigeer naar de pagina waaraan je de code wilt toevoegen.
  4. Klik op de tool HTML-code in de werkbalk aan de linkerkant. Er wordt een nieuw tekstvak toegevoegd aan de pagina en het scherm Instellingen HTML-code van het venster Instellingen wordt geopend.
    Plak of voer je code in het scherm in
  5. Vervang alle code in het zwarte deelvenster door de code die je hebt gekopieerd te plakken of door je eigen code in te voeren.
  6. Klik op Opslaan.
  7. Klik op Publiceren om de wijzigingen toe te passen op je website.
  8. Klik op de rechtstreekse koppeling om je sitewijzigingen weer te geven wanneer het bevestigingsvenster verschijnt.