Hover (Tucows): Wijzig mijn MX -records

Als je domein is geregistreerd bij Hover (Tucows), moet je je MX -records daar bijwerken.

1. Meld je aan bij je Hover -account .
  2. Als je meerdere domeinnamen hebt, klik je op de domeinnaam die je wilt bewerken.
  3. Klik op het tabblad DNS.
  4. Klik op Nieuwe toevoegen.
  5. Selecteer MX bij Record Type .
  6. Voer de informatie van je Workspace -account in .
  7. Klik op Opslaan.

Je kunt contact opnemen met de klantenondersteuning van Hover op 1 (866) 731-6556 als je meer hulp nodig hebt.

Volgende stap

• Het kan 48 uur duren voordat wijzigingen in MX -records zijn doorgevoerd. Geef het de tijd en probeer vervolgens om jezelf een e -mail te sturen om te controleren of je oplossing werkt.