GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Houd sociale prestaties en geplande berichten bij

Het kan aanvoelen als een fulltime baan waarbij je probeert om je volledige sociale aanwezigheid op alle sociale media te combineren. Je sociale dashboard geeft je een bovenaanzicht van alle verbonden sociale platforms, de prestaties van bestaande posts en een handige agendaweergave om geplande posts te bekijken.

 1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
 2. Scroll naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website.
 3. Selecteer Sociaal op je Dashboard.
 1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
 2. Schuif naar Online marketing en selecteer Beheren naast je site.
 3. Selecteer Sociaal op je Dashboard.
 1. Scrol naar Hoe je presteert op elk platform om paginaweergaven en volgers te bekijken die de afgelopen 30 dagen zijn gegenereerd.
 2. Scrol naar Je posts op sociale media om de status van recent gepubliceerde en geplande posts te bekijken. Bekijk ook de betrokkenheidsstatistieken zoals vind -ik -leuks, opmerkingen en deelacties van elk gepubliceerde bericht van de afgelopen 30 dagen.
 3. Selecteer Boost voor een gepubliceerde Facebook -post om te betalen voor een beter bereik en meer betrokkenheid. Volg de installatiestappen om een budget, duur en doelgroep voor de gebooste post te definiëren.
  Opmerking: de verbeterde postfunctie is beschikbaar voor Websites + Marketing Premium-, Commerce- en Commerce Plus -abonnementen. Je Facebook -betaalmethode staat los van elke betaalmethode die je hebt ingesteld bij GoDaddy.

Verwante stappen

Meer informatie