Hotlink -beveiliging van Plesk inschakelen

Om te voorkomen dat andere sites je bandbreedte gebruiken door rechtstreeks te linken naar bestanden op je account, biedt Parallels Plesk Panel Hotlink -bescherming.

Hot Link -beveiliging inschakelen

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast het Plesk -account dat je wilt gebruiken op Beheren .
  4. Klik Plesk-beheerder .
  5. Klik onderaan het gedeelte van de subdomeinhosting die je wilt verwijderen op Meer weergeven .
  6. Klik op Hotlink -beveiliging .
  7. Klik in het gedeelte Tools op Inschakelen .

Je kunt de instellingen configureren door de waarden van de velden in de sectie Instellingen te wijzigen en vervolgens op OK te klikken.