Help

Microsoft 365 van GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Hoeveel e -mailaccounts van gebruikers heb ik nodig om te kopen?

Wanneer je een Microsoft 365 -account koopt, moet je beslissen hoeveel gebruikers je wilt kopen. Je hebt een afzonderlijke gebruiker nodig voor elke persoon die zijn eigen persoonlijke postbus heeft. Als het echter om andere adressen gaat, zoals sales@uwdomein.com of support@uwdomein.com , zijn er verschillende opties voor het maken van gratis adressen. Deze bieden je flexibiliteit zonder dat je extra gebruikers hoeft toe te voegen.

Aliassen

Aliassen zijn een goede manier om een kleine bewerking er iets groter uit te laten zien. Een alias is een heel ander e -mailadres dat alle e -mail naar het oorspronkelijke postvak stuurt. Als molly@mollysbarkandwine.com een alias instelt, jobs@ mollysbarkandwine , gaat alle e -mail die naar molly@ of jobs@ wordt verzonden naar de mailbox van molly@. Molly heeft 2 e -mailadressen, maar heeft slechts 1 gebruiker gekocht. Maak een e -mailalias.

Gedeelde mailboxen

Gedeelde postvakken zijn een goede manier om een algemeen e -mailadres op te geven waar veel mensen toegang toe hebben. Bijvoorbeeld, Molly zet questions@mollysbarkandwine.com als een gedeelde mailbox. Ze deelt het met zichzelf ( molly@mollysbarkandwine.com ) en haar partner ( joe@mollysbarkandwine.com ). Ze kunnen allebei de e -mails lezen en beantwoorden die zijn verzonden naar de vragen@, maar Molly hoeft maar twee gebruikers te kopen, één voor zichzelf en één voor Joe. Maak een gedeelde mailbox.

Distributiegroepen

Distributiegroepen zijn een andere manier om het aantal adressen uit te breiden. Normaal gesproken wordt een distributiegroep gebruikt om intern met een groep mensen te communiceren, maar je kunt ook externe contactpersonen in je distributiegroeplijst hebben. Molly kon gratis een distributiegroep opzetten voor al haar servers, voor haar leveranciers en haar VIP -klanten. Ze hoefde voor geen van deze distributiegroepadressen gebruikers te kopen. Maak een distributiegroep.

Gedeelde contacten

Gedeelde contactpersonen zijn mensen buiten je domein die je wilt opnemen in een distributiegroep. Deze accounts zijn ook gratis; je hoeft geen extra gebruiker te kopen om een gedeeld contact te maken.

Verwante stap

Meer informatie

 • Mijn Microsoft 365-e-mails doorsturen naar een ander e-mailaccount
 • Stuur e -mail door vanuit een ander postvak IN naar Office 365

  • Was dit artikel nuttig?
   Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
   Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
   Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.