Hoelang duurt het om mijn hosting in te stellen, te upgraden of te downgraden?

Linux

• Eerste instelling van je Linux gedeelde hosting duurt 24 tot 48 uur.
  • Instellen na het annuleren van een hosting voor een domein duurt normaal gesproken 24 uur.
  • Het opnieuw instellen van hostingwachtwoorden duurt normaal gesproken 3 minuten.
  • Het installeren/opnieuw installeren van FrontPage-extensies duurt normaal gesproken 30 minuten.
  • Een upgrade of downgrade, bijvoorbeeld een upgrade van Economy Hosting met PHP naar Deluxe Hosting met CGI, duurt normaal gesproken 24 uur.
  • Het toevoegen van een dedicated IP-adres duurt normaal gesproken 24 uur.

Windows

• Eerste instelling van je Windows gedeelde hosting duurt 24 tot 48 uur.
  • Instellen na het annuleren van een hosting voor een domein duurt normaal gesproken 24 uur.
  • Het opnieuw instellen van hostingwachtwoorden duurt normaal gesproken 3 minuten.
  • Het installeren/opnieuw installeren van FrontPage-extensies duurt normaal gesproken 30 minuten.
  • Een upgrade of downgrade, bijvoorbeeld een upgrade van Economy Hosting met ASP naar Deluxe Hosting met ASP, duurt normaal gesproken 24 uur. Gedurende deze tijd is het configuratiescherm niet beschikbaar.
  • Het toevoegen van een dedicated IP-adres duurt normaal gesproken 24 uur.

Platformoverstijgend

• Normaal gesproken duurt een upgrade of downgrade waarbij van platform wordt gewisseld, bijvoorbeeld van Economy Hosting met PHP (Linux) naar Economy Hosting met ASP (Windows) 24 uur. Gedurende deze tijd is het configuratiescherm niet beschikbaar. Sommige pakketwijzigingen kunnen tot wel 72 uur duren, waaronder het wijzigen van het besturingssysteem van een hostingaccount.