Basis- en Pro-reseller Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Hoe worden de prijzen berekend voor mijn reseller -webwinkel?

Verkoopprijzen worden berekend op basis van procentuele markeringen die je hebt ingesteld in het Reseller Control Center . Vervolgens worden de prijzen in je webwinkel bepaald op basis van de meest specifieke prijsverhoging.

We raden aan te beginnen met een algemene prijsregel die van toepassing is op de gehele catalogus met producten in je webwinkel. Alle producten zonder een prijsverhoging of verkoopprijs vallen standaard onder de algemene regel. Als je geen algemene regel instelt, worden je prijzen standaard ingesteld op onze voorgestelde markeringen.

Daarna kun je markeringen instellen voor productgroepen of productniveaus, en verkoopprijzen instellen voor nieuwe aankopen of verlengingen van specifieke producten . De prijzen die in je webwinkel worden weergegeven, zijn gebaseerd op de meest specifieke markeringen die je hebt ingesteld. Van meest specifiek naar minst specifiek, de prijshiërarchie is als volgt:

  • Verkoopprijs voor specifiek product en termijn (bijvoorbeeld Deluxe beheerde WordPress - 1 maand)
  • Markeringen op productniveau (bijvoorbeeld beheerde WordPress Deluxe)
  • Productgroepmarkeringen (bijv. Beheerde WordPress)
  • Algemene prijsregel

prijshiërarchie

Stel dat u een algemeen aangepast markeringspercentage van 20%toepast. Dan stel je voor de productgroep Webhosting een opslag in van 15%. De prijs voor elk webhostingproduct wordt met 15%verhoogd ten opzichte van de groothandelsprijzen.

Als je een opslag van 10% instelt voor cPanel - Starter, een specifieke productlaag onder Webhosting, respecteert je webwinkel in plaats daarvan de prijsverhoging van 10%. De opmaak van de productlaag is specifieker dan de opmaak van de productgroep. De andere producten in je catalogus gebruiken standaard de algemene opmaak.

Verwante stap

Meer informatie