Help

Domeinen Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Hoe wijzig ik mijn admin -e -mailadres bij mijn huidige registerhouder?

Voordat je een domeinnaamoverdracht naar ons start, moet de contactpersoon voor beheer voor je domein een geldig e -mailadres hebben. (Als je een .au -domeinnaam naar ons overdraagt, moet je een geldig e -mailadres hebben dat is gekoppeld aan de contactgegevens van je registrant .)

Verplicht: om je e -mailadres te wijzigen, moet je contact opnemen met je huidige registerhouder. Als je domein over privacybescherming beschikt, moet je huidige registerhouder dit opzeggen voordat hij / zij het e -mailadres kan wijzigen.

Het hebben van een geldig administratief e -mailadres is belangrijk omdat beide registerhouders (je huidige registerhouder en wij) dit gebruiken om je informatie over de overdracht te sturen, zoals je autorisatiecode (indien vereist).


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.