SSL-certificaten Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Hoe werkt een SSL-certificaat?

Een SSL-certificaat (Secure Sockets Layer) is een digitaal certificaat dat de identiteit van een website aangeeft en informatie die naar de server wordt verzonden, met SSL-technologie versleutelt. Versleuteling is het proces waarbij gegevens worden verhaspeld tot ze onleesbaar zijn. Deze gegevens kunnen dan alleen met de juiste ontsleutelingsleutel weer leesbaar worden gemaakt.

Een SSL -certificaat zorgt voor veilig, gemakkelijk en handig internetten. Zodra een internetgebruiker een beveiligd gebied betreedt, bijvoorbeeld door creditcardgegevens, e -mailadressen of andere persoonlijke gegevens in te voeren, stelt het SSL -certificaat van de winkel de browser en webserver in staat om een veilige, versleutelde verbinding op te bouwen. De SSL " handdruk & quot; Het proces, dat de beveiligde sessie tot stand brengt, vindt discreet achter de schermen plaats zonder de winkelervaring van de consument te onderbreken. A " hangslot & quot; pictogram in de statusbalk van de browser en het pictogram " https: & sol; & sol; " prefix in de URL zijn de enige zichtbare indicaties dat er een beveiligde sessie aan de gang is.

Als een gebruiker daarentegen probeert om persoonlijke informatie te verzenden naar een onbeveiligde website (dat wil zeggen een site die niet is beschermd met een geldig SSL-certificaat), activeert het ingebouwde beveiligingsmechanisme van de browser een waarschuwing voor de gebruiker om hem/haar eraan te herinneren dat de site is niet beveiligd en die gevoelige gegevens kunnen door derden worden onderschept. Geconfronteerd met een dergelijke waarschuwing, zullen de meeste internetgebruikers waarschijnlijk ergens anders zoeken om een aankoop te doen.

Ga voor productinformatie naar onze SSL -certificaatpagina .