Microsoft 365 van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Hoe werkt de migratie van Microsoft 365?

GoDaddy biedt e -mailmigratieservices aan voor Microsoft 365. Wij zorgen voor al het zware werk bij het verplaatsen van je e -mailgegevens en bij elke stap sturen we jou en je e -mailgebruikers een bericht met herinneringen en eventuele instructies die nodig zijn om de overgang te voltooien.

Als je hebt het opzetten van uw Outlook-client met POP-e-mailinstellingen, u en uw gebruikers nodig zijn om te downloaden en installeren van de Outlook Migration Assistant om eventuele lokale gegevens migreren. De assistent kopieert je clientconfiguraties en bereidt elke desktop voor met die bestaande instellingen. Zorg ervoor dat je computers/gebruikers allemaal aan de vereisten voldoen .

De migratie starten

Om je migratie naar Microsoft 365 te starten, moet je contact opnemen met een GoDaddy Gids zodat ze je kunnen begeleiden bij het aanpassen van je migratie, waaronder:

 1. Welke mailboxen migreren naar Microsoft 365
 2. Instellen van eventuele add-ons zoals geavanceerde e-mailbeveiliging, e-mailarchivering of e-mailback-up
 3. E -mailaliassen, distributiegroepen en/of doorstuuradressen toevoegen
 4. Een datum kiezen om Microsoft 365 te gaan gebruiken

Stap 1: Domeinverificatie

Voor het instellen van Microsoft 365 is het nodig om te bewijzen dat je de eigenaar bent van je domein door een TXT -record in te voeren op de domein -DNS. We sturen je de instructies om je DNS bij te werken via e -mail. Het is belangrijk om dit zo vroeg mogelijk te doen, anders kan je migratie vertraging oplopen. Deze wijziging onderbreekt je huidige e -mailservice niet.

Opmerking: als je je Microsoft 365 -accounts al hebt ingesteld voordat je contact opneemt een gids , of als je domein en DNS zich in hetzelfde GoDaddy -account bevinden als de migratie, voeren we deze stap voor je uit. De TXT voor een door GoDaddy beheerde DNS is meestal niet nodig.

Stap 2: Wachtwoorden verzamelen

 1. Om e -mail van je huidige e -mailservice naar Microsoft 365 te kunnen migreren, hebben we toegang tot je accounts nodig om de gegevenssynchronisatie te starten. Om dit te bewerkstelligen, stuurt onze migratiepartner, SkyKick (upgrades@skykick.com) elke eindgebruiker een e-mail met een unieke, veilige link die jou of je gebruikers vraagt om hun e-mailadres en wachtwoord. Dit is het huidige e -mailadres en wachtwoord dat je nu gebruikt.
 2. Opmerking: als je migreert vanuit GoDaddy Workspace E -mail, hoef je je huidige e -mailwachtwoorden niet in te voeren. We hebben al alles wat we nodig hebben om dit onderdeel af te handelen, en je hoeft geen extra gegevens of wachtwoorden op te geven om door te gaan.

 3. Nadat je je huidige informatie hebt ingevoerd, wordt je gevraagd om een wachtwoord in te stellen voor je nieuwe Microsoft 365 -account. Dit is het wachtwoord dat je gebruikt om toegang te krijgen tot je nieuwe account.
 4. Nadat je je nieuwe wachtwoord hebt gemaakt, beginnen we met het migreren van e -mails op de achtergrond, terwijl je je huidige e -mailservice blijft gebruiken.

Stap 3: Download de Outlook -migratieassistent

Verplicht: Zorg ervoor dat jij en je eindgebruikers gekwalificeerd zijn om dit programma te gebruiken door de vereisten door te nemen . Als je niet in aanmerking komt, krijg je mogelijk niet al je gegevens.

Om het migratieproces soepeler te laten verlopen en ons in staat te stellen nog meer van je gegevens en instellingen te verplaatsen, raden we aan dat jij en je e -mailgebruikers de Outlook -migratieassistent downloaden en installeren vóór de geplande upgradedatum. De assistent is alleen beschikbaar voor gebruikers van Windows -pc's.

Als de gekwalificeerde gebruikers het programma downloaden en installeren vóór de migratiedatum, doet de Outlook -migratieassistent het volgende voor hen:

 1. Maakt automatisch een nieuw profiel in Outlook dat het nieuwe Microsoft 365 -e -mailadres gebruikt
 2. Migreer lokale .PST -inhoud van de oude e -mail naar het nieuwe profiel. Dit betekent zaken als:
  • POP-e-mailgegevens
  • Contactpersonen/agenda‘s/taken
  • Handtekeningen
  • Cache voor Automatisch aanvullen

De accounthouder ontvangt dagelijkse rapporten over de downloads van de Outlook -migratieassistent door uw e -mailgebruikers. We raden iedereen (die dat wel kan) aan om de assistent zo vroeg mogelijk in het proces te downloaden en te installeren.

Iedereen die de Outlook -migratieassistent niet kan gebruiken, moet alle lokale inhoud handmatig verplaatsen en de client handmatig instellen. We sturen instructies naar deze gebruikers op de migratiedatum. Mac -gebruikers en gebruikers zonder Outlook kunnen de Outlook -migratieassistent niet gebruiken .

Stap 4: Migratiedag - DNS -omschakeling

Op de door jou gekozen datum en tijd ben je klaar om Microsoft 365 te gebruiken. Je moet je DNS -instellingen wijzigen zodat deze naar Microsoft 365 verwijzen voordat je je nieuwe e -mailadres gebruikt.

Deze instellingen worden 8 uur voor de migratie naar je gemaild, dus als je stappen moet ondernemen om je voor te bereiden bij je DNS -provider, moet je ze deze DNS -instructies geven. Als je domein en DNS bij GoDaddy zijn, voeren we deze wijzigingen voor je door .

Als je de Outlook -migratieassistent hebt gedownload, moet de DNS worden bijgewerkt zodat de assistent het instellen van je Outlook -client kan voltooien.

Stap 5: Afwerking

Wanneer je je e -mail begint te gebruiken, zijn bijna alle gegevens aanwezig, maar het is mogelijk dat je enkele van je nieuwere e -mails mist. Zodra je Microsoft 365 begint te gebruiken, moet je er maximaal 48 uur over doen om de laatste e -mails van je vorige e -mailserver te synchroniseren met je nieuwe Microsoft 365 -account.

We blijven je oude e -mailaccounts maximaal 72 uur controleren voor het geval er tijdens de overgang e -mails verkeerd zijn verzonden.

Veel plezier met je upgrade naar Microsoft 365!

  Meer informatie