Beheerde WordPress -e -commerce Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Hoe werken URL -coupons in Managed WordPress Ecommerce?

De functies van de plug -in WooCommerce URL Coupons zijn standaard ingebouwd in je Managed WordPress Ecommerce -abonnement. Je kunt ze meteen gebruiken, zonder dat je extra actie hoeft te ondernemen!

  • URL's zijn niet hoofdlettergevoelig.https://www.example.com/CoUpOn is hetzelfde alshttps://www.example.com/coupon .
  • Als je gewone permalinks op je site gebruikt, moet je een ".? " voor de URL (bijv?freeshipping ).
  • Als je een pagina van een bestaand product/bericht/pagina kiest, wordt er een coupon toegepast op elke klant die dat product of die pagina bekijkt.

Kan ik een schuine streep aan het einde gebruiken in de URL?

Het toevoegen van een schuine streep aan het einde is mogelijk, hoewel dit van invloed is op de manier waarop de coupon zich gedraagt. Als je wilt dat één (en slechts één) URL de coupon toepast, pas je een schuine streep aan het einde toe op de URL.

Als je de slash aan het einde niet toevoegt, wordt er extra flexibiliteit toegevoegd aan de manier waarop je de URL's kunt gebruiken, en met name opties voor personalisatie.

Je kunt bijvoorbeeld een coupon maken met de code " gefeliciteerd & quot; en stel de unieke URL in opcoupon/congrats . Als je wilt, kun je deze URL personaliseren, omdat de coupon ook wordt toegepast op elke URL die met deze URL begint . Zodat je URL's kunt geven aan je klanten zoalshttps://www.example.com/coupon/congrats-jordan om dezelfde couponcode toe te passen. Door de slash aan het einde toe te voegen, wordt de optie voor het gebruik van ". generiek & quot; URL's zoals deze.

Waarom zijn mijn coupons niet van toepassing? Waarom breken ze na eenmalig gebruik?

Als je dit soort problemen ondervindt, zijn deze waarschijnlijk te wijten aan caching -instellingen op je site. Het is mogelijk dat de URL van de coupon wordt gecached door je caching -service, waardoor de functionaliteit van de coupon wordt verbroken.

We raden je aan een uniek voorvoegsel te gebruiken voor al je coupons, zoalscoupon/ en stel vervolgens je cacheplug -in in om geen aanvragen met dat voorvoegsel in de cache op te slaan. Als je vragen hebt over hoe dit er in het bijzonder op je site uitziet, neem dan contact op met ons zorgteam!

Je Managed WordPress Ecommerce -abonnement gebruikt standaard " mooi & quot; permalinks; we raden dit aan boven gewone permalinks voor SEO en gebruiksvriendelijkheid.

Als je de standaard mooie permalinks van het abonnement van de maand en de naam gebruikt , kun je je URL -coupons probleemloos gebruiken. Als je de instelling echter hebt gewijzigd in Normaal , moet je de unieke URL van je coupon aanpassen om een ".? " voor de URL (bijv?freeshipping ).

Ik had WooCommerce URL -coupons gebruikt en kreeg een melding dat mijn couponinstellingen zijn overgedragen naar de systeemeigen functie. Moet ik iets doen?

Nee, u hoeft niets te doen. Al je couponinstellingen worden automatisch overgedragen, zodat je klanten de kortingslinks kunnen blijven gebruiken zoals je hebt opgegeven. We zullen de plug -in ook voor je deactiveren en we raden je aan deze van je site te verwijderen.

Meer informatie