GoDaddy Studio Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Hoe weet ik of ik Project Sync heb?

Project Sync slaat je projecten automatisch op, zodat je ze op al je apparaten kunt openen.

Project Sync wordt uitgerold naar al onze iOS -klanten. Om te controleren of het al is ingeschakeld in je GoDaddy Studio -app:

1. Meld je aan bij je GoDaddy Studio -app.
  2. Tik rechtsonder in het scherm op Projecten .
  3. Tik in de rechterbovenhoek op hetInstellingen Instellingen pictogram.
  4. Scrol om naar Project Sync te zoeken. Als je dit ziet, betekent dit dat Project Sync is ingeschakeld. Zo niet, dan nog niet.

Als je GoDaddy Studio voor Android voor het eerst hebt geïnstalleerd op 27 augustus 2021 of later, worden je projecten automatisch gesynchroniseerd met de cloud. We werken eraan om deze functie beschikbaar te maken voor onze eerdere klanten.

Projectsynchronisatie wordt automatisch ingeschakeld op internet.

Gerelateerde inhoud