Help

Accountbeheer Help

Hoe we je gegevens gebruiken

(Terug naar Privacy Center)

Welke informatie verzamelt GoDaddy over mij?

We verzamelen basisgegevens wanneer je een account aanmaakt, zoals je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Wanneer je producten aanschaft of services toevoegt, kunnen we aanvullende informatie verzamelen, zoals bijvoorbeeld je burgerservicenummer. We slaan ook informatie op wanneer je contact met ons opneemt, zoals vragen en opmerkingen aan de klantenservice of informatie over wat je hebt gevraagd en hoe we daarop hebben gereageerd. We gebruiken ook cookies en soortgelijke technologieën op onze websites en mobiele applicaties om informatie te verzamelen over communicatie en gebruik. Lees het Privacybeleid voor meer informatie over het type informatie dat we kunnen verzamelen en de opties die je hebt met betrekking tot die gegevens.

Hoe gebruikt GoDaddy mijn informatie?

We gebruiken je informatie om onze services aan te bieden, te verbeteren en bij te werken. We gebruiken je informatie bijvoorbeeld om je account aan te maken, onze diensten te leveren (zoals websites en mobiele applicaties), en fraude en misbruik te detecteren en te voorkomen. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.

Deelt GoDaddy mijn gegevens met anderen?

We kunnen je persoonlijke gegevens delen met aangesloten bedrijven binnen ons bedrijf, met derden waarmee we samenwerken zodat we hun diensten kunnen integreren in onze eigen services, en met vertrouwde externe serviceproviders wanneer deze hun diensten namens ons uitvoeren. We delen gegevens bijvoorbeeld voor het verwerken van betalingen, communicatie via enquêtes of e-mail en voor advertenties op basis van je interesses. We delen niet meer gegevens dan strikt noodzakelijk. Anderen mogen je gegevens alleen gebruiken voor de doelen die beschreven staan in ons Privacybeleid.

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens bijwerken?

Jij hebt de controle over je persoonlijke gegevens. Zie Je opties voor de gegevens die we verzamelen voor meer informatie.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.