SSL-certificaten Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Hoe vind ik de URL voor het configuratiescherm van mijn webhosting?

Om een Beheerd SSL-certificaat (MSSL) in te stellen bij de GoDaddy MSSL-service , moet je de URL opgeven voor het configuratiescherm van je externe webhosting. Dit is de URL voor de webgebaseerde interface die je gebruikt om je externe server en gehoste services te beheren, niet de URL die je gebruikt om toegang te krijgen tot een Content Management System (CMS) zoals WordPress.

 1. Neem contact op met je externe hostingprovider en vraag de URL voor je webhostingcontrolepaneel aan.
 2. Als je provider geen URL kan verstrekken, vraag hem dan welk type hostingcontrolepaneel je gebruikt voor je account.
  • Deze informatie kan handig zijn omdat hostingplatforms de neiging hebben om een consistente URL -structuur te gebruiken voor hun hostingcontrolepanelen. Het hostingcontrolepaneel voor een cPanel heeft bijvoorbeeld meestal de indelinghttps://coolexample.com/cpanel .
 3. Als je niet zeker weet wie je hostingprovider is, gebruik dan een online service zoals WhoIsHostingThis.com voor meer informatie over je hostingplatform.

Hier zijn enkele voorbeelden van de meest populaire URL's van het configuratiescherm voor hosting. Je moet je eigen domeinnaam of IP -adres gebruiken in plaats van coolexample.com .

cPanel

 • https://coolexample.com/cpanel
 • https://coolexample.com/2087

Plesk

 • https://coolexample.com:8443
 • http://coolexample.com:8880

WHM

 • https://coolexample.com:2087
 • http://coolexample.com:2086

AWS

 • Gebruikhttps://aws.amazon.com/console/ voor directe toegang tot je AWS -hostingcontrolepaneel.
 • Als je wilt dat GoDaddy de beheerde SSL op je server installeert en configureert via Secure Socket Shell (SSH), dan moet je het hosting -IP -adres en de aanmeldgegevens van de rootgebruiker opgeven of een gebruiker met sudo -machtigingen.

Azuurblauw

 • Gebruikhttps://portal.azure.com/ om rechtstreeks toegang te krijgen tot je Azure -hostingcontrolepaneel.
 • Om GoDaddy te verbinden via Remote Desktop Protocol (RDP), moet je het IP -adres of de URL opgeven waarmee je verbinding maakt, evenals de gebruikersnaam en het wachtwoord.
Opmerking : URL -indelingen zoalshttp://coolexample.com/wp-admin ,http://coolexample.com/administrator enhttp://coolexample.com/admin zijn geen URL -paden naar hostingcontrolepanelen. In plaats daarvan zijn dit de inlog-URL voor WordPress, de inlog-URL voor Joomla en de inlog-URL voor verschillende andere webtoepassingen, waaronder Magento, het open-source e-commerceplatform.

Meer informatie

Toegang tot cPanel in Linux -hosting

Meld je aan bij Plesk

Open een WebHost Manager -configuratiescherm (WHM)