E-mailmarketing van GoDaddy Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Hoe verstuur je een herbevestiging met de Add -on Link to List?

Soms veranderen dingen! Misschien wilt u sparren-up van uw lijst, of uw regering gaat een soort van Anti-Spam Wetgeving, misschien? Het is nooit een slecht idee om enkele herbevestigingsmails naar je abonnees te sturen. Laten we verkennen!

GoDaddy Email Marketing biedt een heel coole functie genaamd Link to List die je kunt gebruiken om je abonnees te catalogiseren en te segmenteren door ze een eenvoudige e -mail te sturen. Je maakt een e -mail met een link erin, waarmee iedereen die erop klikt, wordt toegevoegd aan een nieuwe lijst in je Abonnees -gedeelte. Je kunt dan opvolgen zoals je wilt, of zelfs de mensen verwijderen die niet hebben geklikt.

Stap 1: Activeer de GoDaddy Email Marketing Link to List -functie

1. Meld je aan bij je GoDaddy Email Marketing -account als je dat nog niet hebt gedaan. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik boven aan het scherm op het tabblad Invoegtoepassingen en selecteer vervolgens Meer toevoegen .
  3. Scrol naar de invoegtoepassing Koppelen aan lijst.
  4. Zet hem aan .
    Scroll naar Koppelen aan add-on lijst

Stap 2: Maak een lijst

Klik op het tabblad Abonnees en klik vervolgens op de grijze knop Lijst toevoegen links bovenaan. Je kunt de lijst een naam geven die je maar wilt. "Bevestigde contacten" of "Ja" of "Mensen die van mij houden" zijn enkele suggesties die in je opkomen. Klik op de selectievakjes om je lijstnaam op te slaan en je bent helemaal klaar.

Stap 3: Maak een landingspagina voor je clickers

Hoewel het enige doel van het klikken op deze link die je gaat maken, is om bevestigd te worden en toegevoegd aan een lijst in je abonnees, moet je die clickers nog steeds ergens naartoe sturen. Je kunt een statische bedankpagina op je site maken, of je kunt gewoon een GoDaddy Email Marketing campagne om te gebruiken. Verstuur deze campagne niet! Je gaat gewoon de permanente URL naar de pagina gebruiken als je bestemming voor de link.

Als je de pagina op je site maakt, veel succes! Ik weet zeker dat je weet wat je doet :) Je kunt nu doorgaan naar stap 4.

Als je een GoDaddy Email Marketing -campagne maakt om als je landingspagina te gebruiken, lees dan verder ...

Ga terug naar de pagina Campagnes en klik op de grote knop Opstellen in de rechterbovenhoek. Ontwerp de pagina met de afbeeldingen en berichten die je opnieuw moet bevestigen. Misschien zoiets als "Heel erg bedankt! Blijf op de hoogte van mij in je inbox!" - of wat je maar wilt.

Als je je landingspagina naar wens hebt ontworpen, sla je deze op en keer je terug naar de pagina Campagnes. Klik op de knop Delen onder je campagne. De permanente URL voor die campagne is al gemarkeerd voor jou. Kopieer de URL en ga door naar stap 4!

Stap 4: Stel je herbevestigingsmail in

Het enige dat je nu hoeft te doen, is de herbevestigingslink maken in de e -mail die je gaat verzenden. Als je je campagne al hebt gemaakt, klik je op Bewerken . Als je dat nog niet hebt gedaan, hoef je alleen maar een oudere campagne te klonen die je als sjabloon wilt gebruiken, of je kunt een geheel nieuwe campagne maken!

In een willekeurige tekstmodule in je campagne voer je de tekst in die je op de herbevestigingslink wilt hebben, selecteer je deze en klik je op de linkknop.

Markeer de tekst en klik op de koppelingsknop

Nu heb je de kans om de URL te plakken voor de pagina waarnaar je deze herbevestigingsclikkers wilt omleiden-dit is je statische pagina op je site of de GoDaddy Email Marketing-campagne die we hebben gemaakt in de vorige stap. Als je bekend bent met dit koppelingsscherm, zie je nu een nieuwe toevoeging!

Vink het vakje aan met het label "Als de ontvanger op deze link klikt, voeg deze dan toe aan een abonneelijst" en selecteer vervolgens de lijst die we in stap 2 hebben gemaakt. Als alles er goed uitziet, klik je op de knop Opslaan.

Stap 5: Beoordeel je resultaten

Nu ben je klaar om je e -mail te verzenden! Zorg er zoals altijd voor dat je jezelf een test stuurt om er zeker van te zijn dat alles er perfect uitziet, werkt en ruikt. Verstuur vervolgens je e -mail en kijk hoe de herbevestigingen binnenkomen.

Geef het zeker de tijd om de volledige betrokkenheid van je abonnees te krijgen. En je kunt zelfs persoonlijk contact opnemen met de mensen die niet hebben geklikt. Overweeg om twee koppelingen te maken naar lijsten in je herbevestigingsmail: één voor "Ja" en één voor "Nee".

Als je hier advies over wilt hebben, of hulp nodig hebt, neem dan gerust contact op! We zijn er voor je :)