Help

GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Hoe verschillen persoonlijke agenda's en groepsagenda's?

Calendar biedt twee soorten agenda's om je evenementen te beheren:

  • Persoonlijke agenda's geven lijsten met gebeurtenissen van individuele gebruikers weer. Een-op-een vergaderingen en feestjes zijn geweldig voor je persoonlijke agenda. Je kunt je persoonlijke agenda weergeven of verbergen door te klikken op Persoonlijke agenda in het gedeelte Agenda's.
  • Groepsagenda's geven gebeurtenissen weer voor alle leden van een groep. Groepsagenda's werken goed voor evenementen zoals wekelijkse vergaderingen of bedrijfsfeesten. Je kunt groepsagenda's weergeven of verbergen door op de naam van de agenda te klikken in het gedeelte Agenda's.

Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.