Help

SSL-certificaten Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Hoe lang duurt het om mijn certificaat af te geven?

Er zijn veel factoren die bepalen hoe lang het duurt om een SSL -certificaat af te geven, zoals het certificaattype, wat we nodig hebben om te valideren en hoe snel je reageert met de gevraagde informatie. Hier volgt een kort overzicht per certificaattype:

Standaard SSL -certificaten - Domeinnaam gevalideerd, wat betekent dat we moeten verifiëren dat je de controle over het domein behoudt. Als je alle gevraagde documentatie verstrekt en we deze snel kunnen verifiëren, kunnen we binnen enkele minuten een certificaat afgeven.

Deluxe SSL -certificaten - De domeinnaam en het bedrijf zijn gevalideerd, wat betekent dat we je controle over het domein en de legitimiteit van je bedrijf moeten verifiëren, meestal door te bellen tijdens normale kantooruren. Als je alle gevraagde documentatie verstrekt, kan het twee tot vijf werkdagen duren voordat we een certificaat hebben geverifieerd en afgegeven.

Premium SSL -certificaten - Premium SSL's vereisen de meest uitgebreide validatie. We verifiëren je zeggenschap over het domein en de legitimiteit van je bedrijf door de wettelijke naam, het adres, telefoonnummer, leidinggevenden en andere informatie die je bij je aanvraag indient te controleren. Het proces kan veel e -mailcorrespondentie met onze SSL -specialisten met zich meebrengen, dus aarzel niet om vragen te stellen.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.