Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

SSL-certificaten Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Hoe lang duurt het om mijn certificaat af te geven?

Er zijn veel factoren die bepalen hoe lang het duurt om een SSL -certificaat af te geven, zoals het certificaattype, wat we nodig hebben om te valideren en hoe snel je reageert met de gevraagde informatie. Hier volgt een kort overzicht per certificaattype:

Standaard SSL -certificaten - Domeinnaam gevalideerd, wat betekent dat we moeten verifiëren dat je de controle over het domein behoudt. Als je alle gevraagde documentatie verstrekt en we deze snel kunnen verifiëren, kunnen we binnen enkele minuten een certificaat afgeven.

Deluxe SSL -certificaten - De domeinnaam en het bedrijf zijn gevalideerd, wat betekent dat we je controle over het domein en de legitimiteit van je bedrijf moeten verifiëren, meestal door te bellen tijdens normale kantooruren. Als je alle gevraagde documentatie verstrekt, kan het twee tot vijf werkdagen duren voordat we een certificaat hebben geverifieerd en afgegeven.

Premium SSL -certificaten - Premium SSL's vereisen de meest uitgebreide validatie. We verifiëren je zeggenschap over het domein en de legitimiteit van je bedrijf door de wettelijke naam, het adres, telefoonnummer, leidinggevenden en andere informatie die je bij je aanvraag indient te controleren. Het proces kan veel e -mailcorrespondentie met onze SSL -specialisten met zich meebrengen, dus aarzel niet om vragen te stellen.