Basis- en Pro-reseller Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Hoe krijg ik mijn 1099-NEC-formulier?

Als je in aanmerking komt voor een 1099-NEC-formulier, sturen we dit eind januari naar het adres in je begunstigde-account. Zorg ervoor dat je adres en belastinggegevens niet later dan de laatste week van december up-to-date zijn om mogelijke vertraging te voorkomen.

Houd er rekening mee dat vanaf het belastingjaar 2020 sommige betalingen die eerder op het formulier 1099-MISC waren gerapporteerd, nu worden gerapporteerd op formulier 1099-NEC. Lees hier meer.

Elk jaar sturen we een 1099-NEC-belastingformulier naar alle resellers die aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Je hebt het afgelopen jaar meer dan $ 600 aan uitbetalingen ontvangen van GoDaddy. In het rapport Betalingsgeschiedenis staan alle betalingen van januari tot en met december die in je 1099-NEC staan.
  • Het W-9-formulier is ingevuld. Bekijk een voorbeeld hier . (Dit maakt deel uit van het instellingsproces voor de begunstigde.) Kies je belastingclassificatie zoals geadviseerd door je belastingadviseur. Individu/eenmanszaak/LLC met één lid, partnerschap of LLC-P komen allemaal in aanmerking voor een 1099-NEC. Bedrijven (LLC-S en LLC-C) komen niet in aanmerking.
  • De rekening van de begunstigde is ingesteld als een inwoner van de VS. Voor niet-Amerikaanse ingezetenen: raadpleeg een plaatselijke belastingdeskundige voor verdere instructies.

Als je niet aan de bovenstaande vereisten voldoet, ontvang je geen 1099-NEC. Als je aan de kwalificaties voldoet en je hebt halverwege februari nog geen 1099-NEC ontvangen, of als de informatie op de 1099-NEC onjuist is, neem dan contact met ons op voor aanvullende ondersteuning. Onze GoDaddy -gidsen zijn er om je te helpen.

Meer informatie

  • Zie de algemene instructies van de IRS voor het indienen van dit soort aangiften.
  • Hier is een lijst met belastinggerelateerde Help-artikelen .

    Opmerking: deze informatie is niet bedoeld om een relatie tot stand te brengen of om u te adviseren over belastingen. Het is altijd een goed idee om een belastingdeskundige te raadplegen voor meer informatie.