Accountbeheer Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Hoe kan ik stoppen met het ontvangen van e -mails of andere contactpersonen van GoDaddy?

We sturen klanten af en toe een e -mail om hen op de hoogte te stellen van wijzigingen in hun account. We e -mailen ook enquêtes om erachter te komen wat klanten vinden van hun ervaringen na het werken met GoDaddy -gidsen. Als je geen e -mailberichten, sms -berichten of telefoontjes van ons wilt ontvangen, kun je je daarvoor afmelden.

Opmerking: soms zijn we verplicht om je meldingen te sturen over het beheer van je account, waaronder bevestigingsmails voor aankopen, domeinnaamregistraties en -overdrachten, kennisgevingen van verlenging of verlopen en andere servicegerelateerde gebeurtenissen.

  1. Ga naar je GoDaddy Contactvoorkeuren . Als je nog niet bent aangemeld, wordt je gevraagd om je aan te melden.
  2. Selecteer E -mail in de lijst Contactvoorkeuren.
  3. Zorg ervoor dat geen van de selectievakjes voor Accountoverzicht en -updates , Productinformatie en Nieuws , en Promotie -aanbiedingen en enquêtes is geselecteerd en selecteer vervolgens Contactvoorkeuren opslaan .
  4. Herhaal deze stappen voor elk van de secties Tekstberichten , Telefoongesprekken , WhatsApp en Mail : Selecteer de sectie, zorg ervoor dat geen van de contactopties is geselecteerd en selecteer vervolgens de knop Opslaan .
    Opmerking: het kan tot 30 dagen duren voordat het contact stopt.

Verwante stap

  • Als je meerdere GoDaddy -accounts hebt, herhaal je deze stappen voor elk account.

Meer informatie

  • Als je in de Verenigde Staten of Canada bent en geen klantaccount bij ons hebt, neem dan contact op met de National Do-Not Mail List of DMAChoice om geen e-mail meer te ontvangen.