Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Accountbeheer Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Hoe kan ik stoppen met het ontvangen van e -mails of andere contactpersonen van GoDaddy?

We sturen klanten af en toe een e -mail om hen op de hoogte te stellen van wijzigingen in hun account. We e -mailen ook enquêtes om erachter te komen wat klanten vinden van hun ervaringen na het werken met GoDaddy -gidsen. Als je geen e -mailberichten, sms -berichten of telefoontjes van ons wilt ontvangen, kun je je daarvoor afmelden.

Opmerking: soms zijn we verplicht om je meldingen te sturen over het beheer van je account, waaronder bevestigingsmails voor aankopen, domeinnaamregistraties en -overdrachten, kennisgevingen van verlenging of verlopen en andere servicegerelateerde gebeurtenissen.

  1. Ga naar je GoDaddy Contactvoorkeuren . Als je nog niet bent aangemeld, wordt je gevraagd om je aan te melden.
  2. Selecteer E -mail in de lijst Contactvoorkeuren.
  3. Zorg ervoor dat geen van de selectievakjes voor Accountoverzicht en -updates , Productinformatie en Nieuws , en Promotie -aanbiedingen en enquêtes is geselecteerd en selecteer vervolgens Contactvoorkeuren opslaan .
  4. Herhaal deze stappen voor elk van de secties Tekstberichten , Telefoongesprekken , WhatsApp en Mail : Selecteer de sectie, zorg ervoor dat geen van de contactopties is geselecteerd en selecteer vervolgens de knop Opslaan .
    Opmerking: het kan tot 30 dagen duren voordat het contact stopt.

Verwante stap

  • Als je meerdere GoDaddy -accounts hebt, herhaal je deze stappen voor elk account.

Meer informatie

  • Als je in de Verenigde Staten of Canada bent en geen klantaccount bij ons hebt, neem dan contact op met de National Do-Not Mail List of DMAChoice om geen e-mail meer te ontvangen.