Beheerde WordPress -e -commerce Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Hoe kan ik geavanceerde functies van WooCommerce -abonnementen gebruiken met PayPal?

WooCommerce -abonnementen kunnen worden geïntegreerd met een aantal betalingsgateway -extensies voor je winkel. Op basis van de betalingsgateway die je gebruikt, heb je toegang tot een andere set functies.

Specifiek voor PayPal kunt u twee verschillende betaalmethoden gebruiken: a) PayPal -standaard en b) PayPal -referentietransacties via Express Checkout

PayPal-standaard is een ingebouwde betalingsmethode die wordt aangeboden bij WooCommerce-abonnementen. Het is de geprefereerde methode als je basisfuncties zoals terugkerende betalingen meteen wilt gebruiken.

Opmerking: PayPal-standaard is niet hetzelfde als de PayPal-kassa -extensie, maar PayPal-referentietransacties kunnen nog steeds nodig zijn om te profiteren van de geavanceerde functies van WooCommerce-abonnementen.

Als je echter meer geavanceerde functies wilt gebruiken, zoals het toestaan dat meerdere abonnementen worden gekocht tijdens hetzelfde afrekenproces en upgrades/downgrades, moet je PayPal -referentietransacties instellen en gebruiken via Express Checkout .

Verwante stappen