Hoe kan ik een SSL-certificaat op mijn server installeren?

Je kunt SSL-certificaten van welk bedrijf dan ook (of welke certificeringsinstantie (CA) dan ook) op je server installeren via deze stappen. Deze instructies zijn van toepassing op SSL-certificaten van GoDaddy. Je moet vergelijkbare stappen uitvoeren voor SSL-certificaten van welk ander bedrijf dan ook.

Opmerking: wil je dat GoDaddy je SSL voor je installeert en bijhoudt? Overweeg dan om een Beheerde SSL aan te schaffen.
  1. Genereer een certificaatondertekeningsaanvraag (CSR).
  2. Vraag een SSL-certificaat aan.
  3. Installeer het SSL-certificaat.