Beheerde WordPress Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Hoe je je beheerde WordPress -wachtwoorden kunt wijzigen na een beveiligingsincident

Als je weet dat de inloggegevens van je Beheerde WordPress -site zijn gehackt, moet je eerst al je wachtwoorden wijzigen. Bij Beheerde WordPress zijn er drie aanmeldgegevens die je moet wijzigen:

 • Inloggen voor WordPress -beheerders
 • SSH/SFTP -wachtwoord
 • WordPress -databasewachtwoord

Volg deze instructies om al je wachtwoorden te wijzigen en bekijk de lijst met aanvullende bronnen , waaronder specifieke bronnen voor inwoners van Colorado, Delaware, Illinois, New York, New Jersey, Oregon en Vermont.

Wijzig je aanmeldgegevens voor WordPress -beheerders

 1. Navigeer naar je WordPress -aanmeldpagina.

  Opmerking:https://[your domein] /wp-login.php

 2. Selecteer Wachtwoord vergeten?
 3. Voer je gebruikersnaam of e -mailadres in het veld in.
 4. Selecteer Nieuw wachtwoord ophalen .
 5. Controleer je e -mail op de e -mail voor het herstellen van je wachtwoord.
 6. Open de e -mail en selecteer de link voor het herstellen van het wachtwoord.
 7. Voer je nieuwe wachtwoord in en selecteer Wachtwoord opnieuw instellen .

Je aanmeldwachtwoord voor WordPress -beheerders is bijgewerkt!

Wijzig je SSH/SFTP -wachtwoord

Voor je veiligheid slaan we de SSH/SFTP -inloggegevens niet langer op in je dashboard. Je moet de nieuwe gebruikersnaam en het nieuwe wachtwoord kopiëren en ze op een veilige plek bewaren nadat je ze hebt gewijzigd.

 1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
 2. Op de pagina Mijn producten naast Beheerde WordPress selecteer je Alles beheren.
 3. Selecteer voor de site die je wilt gebruiken Instellingen in hetMenupictogram menu.

  Selecteer instellingen
 4. Zoek bij Productiesite de SSH/SFTP-aanmelding en selecteer vervolgens Weergeven of wijzigen.
  Selecteer wijzigen om sftp-info te bekijken
 5. Kopieer de hostnaam voor gebruik in je FTP -app en selecteer vervolgens Nieuwe aanmelding maken .
 6. Selecteer opnieuw Nieuwe aanmelding maken .

  Opmerking: hierdoor worden je huidige SFTP -gebruikersnaam en -wachtwoord en SSH -opdracht verwijderd. Als je SSH wilt gebruiken, schakel je eerst de knop in en selecteer je vervolgens de knop Nieuwe aanmelding maken .

 7. Kopieer de nieuwe gebruikersnaam en het nieuwe wachtwoord voor later gebruik en selecteer vervolgens Sluiten .

Je SSH/SFTP -gebruikersnaam en -wachtwoord zijn bijgewerkt!

Wijzig het wachtwoord van je WordPress -database

We hebben je wachtwoord al voor je gewijzigd. U hoeft dit niet te wijzigen. Volg deze instructies als je het nieuwe wachtwoord wilt zien.

 1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
 2. Selecteer op je pagina Mijn producten naast Beheerde WordPress de optie Alles beheren .
 3. Selecteer voor de site die je wilt beheren Instellingen in hetMenupictogram menu.

  Selecteer instellingen
 4. Selecteer onder Productiesite Meer weergeven.
  Selecteer Meer weergeven
 5. Selecteer Weergeven naast Databasegegevens .
  Selecteer weergave
 6. Selecteer het oogpictogram om het wachtwoord van je WordPress -database te bekijken.
  Databasevenster

Aanvullende bronnen

De onderstaande aanvullende bronnen worden verstrekt in overeenstemming met de toepasselijke staatswetten. Houd er rekening mee dat ons onderzoek tot op heden geen bewijs heeft opgeleverd dat de ongeautoriseerde derde partij toegang had tot creditcardinformatie of andere financiële informatie.

Handige contactpersonen: Je kunt meer informatie krijgen over hoe je je tegoed kunt beschermen door contact op te nemen met de Federal Trade Commission (FTC) of de procureur -generaal van je land voor informatie, waaronder het voorkomen van identiteitsdiefstal, het plaatsen van een fraudewaarschuwing en het plaatsen van een beveiligingsstop op je telefoon. kredietrapport.

 • Federal Trade Commission , Consumer Response Center 600 Pennsylvania Avenue, NW, Washington, DC 20580, 1-877-IDTHEFT (438-5338), www.ftc.gov/idtheft

Bestel je gratis kredietrapport . Om een jaarlijks gratis exemplaar van uw kredietrapporten te verkrijgen, gaat u naar yearcreditreport.com , belt u gratis op 1-877-322-8228 of neemt u contact op met de belangrijkste kredietinformatiebureaus. Hun contactgegevens zijn als volgt:

Equifax :
equifax.com
equifax.com/personal/credit-report-services
Postbus 740241
Atlanta, GA 30374
866-349-5191

Experian :
experian.com
experian.com/help
Postbus 2002
Allen, TX 75013
888-397-3742

TransUnie :
transunion.com
transunion.com/credit-help
Postbus 1000
Chester, PA 19016
888-909-8872

Fraudewaarschuwing : u kunt een fraudemelding in uw dossier plaatsen door contact op te nemen met een van de drie landelijke kredietinformatiebureaus die hierboven zijn vermeld. Een fraudewaarschuwing vertelt schuldeisers om bepaalde procedures te volgen, waaronder contact met je opnemen voordat ze nieuwe accounts openen of je bestaande accounts wijzigen. Om die reden kan het plaatsen van een fraudewaarschuwing je beschermen, maar het kan je ook vertragen wanneer je krediet probeert te krijgen.

Beveiliging bevriezen . Je hebt de mogelijkheid om kosteloos een beveiligingsstop op je kredietrapport te plaatsen. Een beveiligingsstop is bedoeld om te voorkomen dat kredieten, leningen en services zonder uw toestemming in uw naam worden goedgekeurd, maar het kan uw vermogen om krediet te verkrijgen vertragen. Om een beveiligingsstop te plaatsen, moet je contact opnemen met elk van de drie kredietbureaus die hierboven zijn vermeld. Mogelijk moet je je volledige naam opgeven; SSN; geboortedatum; de adressen waar je de afgelopen vijf jaar hebt gewoond; een bewijs van het huidige adres, zoals een energierekening of telefoonrekening; een kopie van een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs; en als je het slachtoffer bent van identiteitsdiefstal, het politierapport, onderzoeksrapport of klacht bij een wetshandhavingsinstantie.

Fraude of identiteitsdiefstal . Als u identiteitsdiefstal vermoedt, moet u aangifte doen bij de politie, de FTC of de procureur -generaal. Als je het slachtoffer bent van fraude of identiteit, heb je het recht om (1) de politie en de procureur -generaal van je land in kennis te stellen; en (2) om een politierapport met betrekking tot dit incident te verkrijgen en in te dienen.

Aanvullende informatie : Je hebt het recht om elk politierapport op te vragen dat is ingediend met betrekking tot dit incident. Als je het slachtoffer bent van fraude of identiteitsdiefstal, heb je ook het recht om aangifte te doen bij de politie.

 • Voor inwoners van Colorado, Delaware en Illinois: Je kunt informatie krijgen van de Federal Trade Commission en de kredietinformatiebureaus over fraudewaarschuwingen en beveiligingsproblemen.
 • Voor inwoners van Oregon: u wordt aangeraden om elke vermoedelijke identiteitsdiefstal te melden bij de politie, waaronder de Federal Trade Commission en de procureur -generaal van Oregon. Voor meer informatie over vastlopen van de beveiliging, kunt u de website van het Oregon Department of Consumer and Business Services bezoeken op www.dfcs.oregon.gov/id_theft.html en klikken op “ Hoe u een beveiligingsstop kunt verkrijgen. ”
 • Voor inwoners van New York: je kunt contact opnemen met het kantoor van de procureur-generaal in New York via: The Capitol, Albany, NY 12224-0341,http://www.ag.ny.gov/home.html, 1-800-771-7755, en het New York Department of State Division of Consumer Protection op: 99 Washington Avenue, Albany, New York 12231-0001,http://www.dos.ny.gov/consumerprotection, 1-800-697-1220.
 • Voor inwoners van New Jersey en Vermont: Je kunt gratis een of meer (afhankelijk van de staat) extra exemplaren van je kredietrapport krijgen. U moet rechtstreeks contact opnemen met elk van de kredietbureaus om dergelijke aanvullende rapportage (s) te verkrijgen.