Hoe gebruik ik mod_rewrite?

Mod_rewrite is een Apache -webservermodule die standaard op al onze Linux -servers is geïnstalleerd; het hoeft niet te worden geïnstalleerd of ingeschakeld. Onze Linux -hostingaccounts ondersteunen de meeste mod_rewrite -functies.

Omdat het inschakelen van mod_rewrite op globaal niveau wordt afgehandeld, hoef je het niet in te schakelen in je httpd.conf -bestand. Je hoeft alleen de gewenste code toe te voegen aan de tekst van je .htaccess -bestand.

Onze omgeving gebruikt de door de leverancier verstrekte code van Apache voor mod_rewrite. De huidige Apache HTTPD -documentatie is nauwkeurig met betrekking tot het gebruik van .htaccess -bestanden.

Zie de Apache Module mod_rewrite documentatie voor meer informatie over mod_rewrite.

Opmerking: het .htaccess -bestand met de herschrijfregels moet zich in dezelfde map bevinden als de doelbestanden.