Beheerde WordPress -e -commerce Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Hoe gebruik ik het dashboard?

Het gepersonaliseerde dashboard voor je winkel is een hub waar je tips en begeleiding kunt krijgen om je winkel te beheren en te laten groeien. Het verbindt de meest voorkomende functies van WooCommerce en WordPress op één pagina en maakt het eenvoudig om hulp te krijgen.

Meld je aan bij WordPress en ga naar WooCommerce > Home om aan de slag te gaan. Dit is waar je het dashboard kunt vinden dat is opgedeeld in drie hoofdgebieden:

Beheer je winkel en berichten

In het eerste gedeelte kun je eenvoudig je winkel beheren. Je kunt links vinden die je omleiden naar alle algemene WooCommerce -pagina's op je site, waarvan sommige de pagina bevatten om een nieuw product toe te voegen, betalingen in te schakelen en verzending voor je site te configureren.

Aan de rechterkant van het blok Je winkel beheren , vind je het blok Berichten . Ons product- en zorgteam stuurt je nuttige berichten die relevant zijn voor je winkel en het beheerde WordPress e -commerceplatform. Zorg ervoor dat je het regelmatig controleert als je er zeker van wilt zijn dat je op de hoogte blijft van eventuele wijzigingen aan ons platform.

De onderwerpen van de berichten gaan meestal over:

  • Aan de slag: een welkomstbericht van ons team.
  • Aankondigingen: berichten die relevant zijn voor nieuwe functies, wijzigingen en andere belangrijke informatie.
  • Verzoeken om feedback/optionele enquêtes: kansen om contact op te nemen met ons productteam en je feedback te geven.
Terug naar boven

Als je naar beneden scrolt, zie je het tweede blok van het dashboard, een lijst met de meest bezochte winkelinstellingen. Enkele voorbeelden zijn de pagina Producten van je site, de pagina Bestellingen , de pagina Productbeoordelingen en de pagina Winkelprestaties . Je kunt deze links gebruiken om de navigatie naar verschillende pagina's in je winkel te optimaliseren en je productiviteit te verhogen.

Dit blok vereenvoudigt de navigatie voor je winkelinstellingen en is enorm handig voor nieuwe verkopers die net beginnen met het gebruiken van WooCommerce en WordPress.

Terug naar boven

Hulpbronnen

Hier vind je bronnen die je zullen helpen om meer vertrouwd te raken met het gebruik van WooCommerce en het beheren van je winkel. Je kunt de videoserie Aan de slag met WooCommerce vinden, evenals documentatie over hoe je je winkel kunt laten groeien, kunt beginnen met verkopen en aan de slag kunt gaan met het beheren van je site.

Je kunt de informatie in dit blok ook gebruiken om problemen op te lossen die je kunt tegenkomen en ervoor te zorgen dat je site precies zo is geconfigureerd als je wilt. Onder dit blok vind je een knop Get Help die je kunt gebruiken om contact op te nemen met een van onze zorggidsen. Zij kunnen u meer informatie geven over uw vragen en u helpen bij het oplossen van problemen die u mogelijk bent tegengekomen.

Terug naar boven