Microsoft 365 van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Hoe gebruik ik Exchange met mijn add-on Microsoft 365?

Nu je bent verhuisd van Workspace Email naar Microsoft 365, heb je toegang tot add-ons voor e-mail. Om je nieuwe add-on te gebruiken, moet je je accountinstellingen omzetten naar Microsoft Exchange. Hier zijn veelgestelde vragen over het overschakelen naar Exchange -instellingen.

Selecteer een vraag om het antwoord te zien:

Hoe wijzig ik mijn e -mailinstellingen?

Zo verander je je instellingen van POP of IMAP naar Exchange . Zorg ervoor dat je overschakelt naar de Exchange -instellingen op alle apparaten die worden gebruikt om je e -mail te controleren.

Waarom werken POP- of IMAP -instellingen niet?

Je add-on werkt door interactie met de Exchange-server om verbinding te maken met e-mail. Dit betekent dat de add-on alleen werkt als alle e-mailadressen in je domein zijn ingesteld als Exchange in hun e-mailclients (zoals Outlook of Gmail).

Als Jane en Paul bijvoorbeeld twee accounts hebben, jane@coolexample.com en paul@coolexample.com , en ze allebei hun e-mail controleren op hun telefoon en desktop, moeten ze de Exchange-instellingen op hun vier apparaten gebruiken voor de add- op om correct te werken.

Zijn Exchange -instellingen veilig?

Het beveiligen van je gegevens is essentieel voor het runnen van je bedrijf en het behouden van het vertrouwen van je klanten. Om je e -mail te helpen beschermen tegen kwaadaardige activiteiten, schakelen we over van POP/IMAP naar de veiligere Exchange -servers. Met Exchange beschik je over de nieuwste beveiligingsfuncties, waaronder antimalware- en antispamfilters.

We raden ook aan om meervoudige authenticatie (MFA) in te schakelen als extra beveiliging tegen aanvallers.

Terug naar boven

Waarin verschilt Exchange van POP of IMAP?

Exchange, POP (POP3) en IMAP (IMAP4) zijn allemaal manieren om toegang te krijgen tot e -mail die in je inbox wordt afgeleverd.

Met POP wordt je e -mail van de server naar een enkel apparaat gedownload. Als je e -mail controleert op meerdere apparaten, heb je dubbele kopieën van gedownloade berichten en kun je verzonden berichten van andere apparaten niet zien. In tegenstelling tot POP laat IMAP je e -mailclient berichten op de server bijwerken, dus als je een bericht verwijdert, wordt het van de server verwijderd en heb je geen dubbele berichten. Omdat je e -mail echter op de IMAP -server is opgeslagen, worden alleen berichten van en naar je e -mailclient gesynchroniseerd.

Exchange voorkomt deze beperkingen omdat je e -mail, contactpersonen, agenda's en andere gegevens worden gesynchroniseerd tussen clients en apparaten. Je kunt ook snel documenten en agenda's delen met je team.

Is mijn e -mailclient compatibel met Exchange?

Je Microsoft 365 -e -mail is toegankelijk vanaf veel verschillende desktopclients en mobiele clients. Outlook 2013 voor Windows (versie 15.0.4971.1000), Outlook 2016 voor Windows en Mac (versie 16.0.4600.1000 of hoger) en Outlook 2019 voor Windows en Mac ondersteunen allemaal de Exchange -instellingen van Microsoft 365.

Als je niet over een van deze clients beschikt, kun je je e -mail controleren met Outlook op het web . Je blijft je account openen via email.your-domain.tld . Als je domein bijvoorbeeld coolexample.com is , is je webgebaseerde e-mail-URL email.coolexample.com .

Je kunt je e -mail controleren met hetzelfde e -mailadres en wachtwoord als bij Workspace Email.

Hoe gebruik ik mijn nieuwe add-on?

Nadat je een add-on hebt aangeschaft, ontvang je van ons een e-mail waarin staat hoe je je wachtwoord kunt instellen en hoe je je kunt aanmelden bij je add-on. Je gebruikersnaam en wachtwoord hoeven niet overeen te komen met je GoDaddy- of e -mailaccount.

  • Voor geavanceerde e -mailbeveiliging ontvangen alle gebruikers een e -mail om ze te helpen bij het aanmelden.
  • Voor e -mailarchivering en e -mailback -up ontvangen alleen beheerders deze e -mail.

Nadat je je add-on hebt ingesteld, kun je deze openen via E & Office -dashboard .

Zie onze artikelen over geavanceerde e-mailbeveiliging , e-mailarchivering of e-mailback-up voor meer informatie over het openen van je specifieke add-on.

Terug naar boven

Meer informatie