Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

Stel het wachtwoord voor mijn Gen 4 -server opnieuw in

Zo kun je het wachtwoord voor je Generation 4 VPS of Dedicated Server opnieuw instellen of wijzigen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik op je pagina Mijn producten op Servers en klik naast de Generation 4-server die je wilt gebruiken op Beheren.
  3. In het account dashboard, aan de bovenkant van de pagina selecteer Instellingen.
    selecteer instellingen
  4. Klik in het gedeelte Toegang naast Inloggegevens op Beheren .
  5. Voer het nieuwe wachtwoord in en bevestig dit. Je wachtwoord moet aan de weergegeven eisen voldoen.
  6. Klik op Opslaan.