Het wachtwoord voor GoDaddy opnieuw instellen

Als je het wachtwoord voor je GoDaddy-account niet meer weet, kun je het wachtwoord opnieuw instellen.

1. Ga naar de pagina Wachtwoord opnieuw instellen.
  2. Vul de velden op het scherm in en klik vervolgens op Verzenden.

Als je je gebruikersnaam of klantnummer niet meer weet, klik dan op Ben ik vergeten.

Als je dit formulier niet kunt invullen, verwijzen wij je naar dit artikel

Je ontvangt over enkele minuten een e-mail op het geregistreerde adres, met een koppeling waarmee je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.

Meer informatie

Uit beveiligingsoverwegingen zijn er combinaties van woorden en woordgroepen die je niet kunt gebruiken in het wachtwoord voor je GoDaddy-account. Een voorbeeld: je kunt het woord "password" niet in je wachtwoord gebruiken. Als je een woord dat je niet kunt gebruiken toch probeert te gebruiken, zul je merken dat dit niet in je nieuwe wachtwoord wordt geaccepteerd.