Accountbeheer Help

Het wachtwoord voor GoDaddy opnieuw instellen

Als je het wachtwoord voor je GoDaddy-account niet meer weet, kun je het wachtwoord opnieuw instellen.

1. Ga naar onze pagina Wachtwoord opnieuw instellen.
  2. Voer je gebruikersnaam of klantnummer in.
  3. Voltooi de Beveiligingstest en klik vervolgens op Indienen. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met een koppeling waarmee je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.

Volgende stappen

Meer informatie

• We hebben de e-mail waarmee je je wachtwoord opnieuw kunt instellen naar het e-mailadres verzonden dat bij ons is gekoppeld aan je account. Als je deze e-mail niet hebt ontvangen, kan het zijn dat we je huidige e-mailadres niet hebben en dat je toegang moet vragen tot het account.