Accountbeheer Help

Het wachtwoord voor GoDaddy opnieuw instellen

Als je het wachtwoord voor je GoDaddy-account niet meer weet, kun je het wachtwoord opnieuw instellen.

1. Ga naar onze pagina Wachtwoord opnieuw instellen.
  2. Voer je gebruikersnaam of klantnummer in.
  3. Voer de beveiligingstest uit en klik op Verzenden. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met een koppeling waarmee je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.

We de e-mail voor het opnieuw instellen van je wachtwoord verzonden naar het e-mailadres dat voor je account is geregistreerd. Als je deze e-mail niet hebt ontvangen, beschikken we mogelijk niet over je huidige e-mailadres. In dat geval moet je toegang moet aanvragen tot het account.