Office 365 van GoDaddy Help

Het wachtwoord van een e-mailadres van een gebruiker wijzigen

Waarschuwing: Dit artikel is specifiek bedoeld voor het wijzigen van e-mailwachtwoorden voor gebruikers van Office 365.

Als beheerder van je Office 365-account kun je je eigen wachtwoord wijzigen of de wachtwoorden van alle gebruikers van je account. Je kunt ze een tijdelijk wachtwoord sturen, zodat ze hun eigen wachtwoord opnieuw in kunnen stellen.

Opmerking: Als je geen beheerder bent van het account en als je je wachtwoord hebt ontvangen, kun je jezelf een e-mail sturen om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

1. Klik in je Office 365-account op Dashboard.
  2. Klik onder Gebruikers op het gewenste e-mailadres.
  3. Klik onder Beheren op Wachtwoord.
  4. Doe een van de volgende dingen:
    • Voer in het veld Wachtwoord een nieuw wachtwoord voor de gebruiker in. Voer hetzelfde wachtwoord in het veld Wachtwoord bevestigen in.

Opmerking: Het kan tot 30 minuten duren om een wachtwoord opnieuw in te stellen.

• Klik op Tijdelijk wachtwoord genereren en geef het e-mailadres op waarnaar het tijdelijk wachtwoord moet worden verzonden.

Opmerking: De gebruiker gebruikt dit tijdelijke wachtwoord om zich aan te melden bij zijn Office 365 e-mailaccount, waar hij vervolgens direct wordt gevraagd een nieuw wachtwoord in te stellen.

5. Klik op Opslaan.