Help

E-mailmarketing van GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Het verwijderen van contacten is definitief

Je kunt op elk gewenst moment contactpersonen van je abonnees verwijderen, één voor één of in bulk. Je moet echter heel voorzichtig zijn bij het verwijderen van contactpersonen - dit is een volledig permanente actie en kan op geen enkele manier ongedaan worden gemaakt.

Wanneer je uit je abonnees verwijdert, raden we je aan altijd de lijst of contactpersonen die je wilt verwijderen te exporteren, zelfs als je er 100% zeker van bent dat je ze wilt verwijderen. Het is altijd beter om een back-up te hebben die je niet gebruikt dan om een back-up te hebben die je niet hebt.

Controleer altijd twee keer voordat je contactpersonen van je abonnees verwijdert. Als je eenmaal op de prullenbak hebt geklikt, kun je niet meer terug.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.