Het versleutelingsalgoritme van je certificaat bijwerken naar SHA-2

Als je een SHA-1-certificaat gebruikt, moet je het ondertekeningsalgoritme wijzigen naar SHA-2 vanwege de beveiliging van je certificaat

Je certificaat bijwerken naar SHA-2

1. Meld je aan bij Accountbeheer.
  2. Klik op SSL-certificaten.
  3. Klik naast het certificaat dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik naast het certificaat dat je wilt gebruiken in de kolom Acties op Status weergeven.
  5. Klik op Beheren.
  6. Klik op Versleutelingsalgoritme en/of certificaatverlener wijzigen.
  7. Selecteer bij Certificaatverlener en versleutelingsmethode een van de opties waarin SHA-2 staat vermeld.

OPMERKING: Je kunt je certificaatverlener wijzigen door Starfield of GoDaddy te selecteren. Deze informatie is alleen van toepassing wanneer bezoekers je certificaatdetails in hun browser bekijken.

8. Klik op Opslaan.
  9. Klik op Alle opgeslagen wijzigingen verzenden.

Je nieuwe certificaat is direct beschikbaar om te worden gedownload (meer info).

Je moet dit nieuwe certificaat op je server installeren (meer info).

Wij verwijderen het oude certificaat binnen 72 uur uit ons systeem. Om te zorgen voor de continuïteit van de service, moet je het nieuwe certificaat onmiddellijk installeren (meer info).