Help

E-mailmarketing van GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Het verschil tussen sociale pictogrammen, koppelingen en deelknoppen

Er zijn twee verschillende soorten tools voor sociale media die GoDaddy Email Marketing biedt. De eerste zijn je sociale pictogrammen (oftewel sociale links). En de tweede zijn je Social Share -knoppen.

Sociale koppelingen

De sociale pictogrammen of koppelingen worden toegevoegd via de optie Sociaal onder het menu Add -ons. Deze sluit u uw abonnees van uw social networking profielen, en te zien zijn op de bodem van uw campagne.

Social media iconen of links

Opmerking: je kunt deze sociale pictogrammen ook toevoegen aan, waar je maar wilt, door een GoDaddy Email Marketing shortcode .

Sociale Share -knoppen

Maar de Share -knoppen worden bovenaan je e -mails weergegeven wanneer je ze verzendt. Ze zien er zo uit:

Knoppen voor het delen van sociale media

Om deze knoppen daar te plaatsen, moet je op Verzenden klikken voor die campagne en de opties voor sociaal delen aanvinken die je wilt opnemen op de pagina Details. Meer informatie over beide opties, hier.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.