Het lettertype en de kleur van mijn Premium Webwinkel wijzigen

Nadat je het thema voor je Premium Webwinkel hebt gewijzigd, kun je de lettertypen en kleuren van het thema aanpassen aan de unieke stijl van je merk. Je kunt secties van je site wijzigen, waaronder hoofdkoppen, knoppen, menu's, prijzen en hoofdtekst.

Opmerking: als je Website Builder hebt, bekijk dan Mijn thema wijzigen , kies de sitekleur en kies in plaats daarvan het lettertype van de site.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast je Premium Webwinkel -site.
  3. Ga op je Dashboard naar Winkelontwerp .
  4. Selecteer het tabblad Thema en klik op Aanpassen onder je huidige thema.
    Klik op de knop Aanpassen
  5. De Style Designer wordt geopend. Kies de aanpassing van je site en klik als je klaar bent op Opslaan en toepassen .

Themakleuren

1. Kies een kleurencombinatie onder Kleuren. (De keuzes zijn afhankelijk van je thema.)
  2. Als je meer keuzes wilt, klik je op + Aangepaste kleuren en selecteer je een gedeelte van je site om het kleurenspectrum uit te breiden.
  3. Klik voor nog meer opties op Geavanceerd om de velden RGB (rood, groen, blauw) en HSV (tintverzadigingswaarde) te bewerken.
    Kies geavanceerde kleuren
  4. Nadat je een kleur hebt gekozen, klik je op Selecteren om deze weer te geven op de voorbeeldsite.
  5. Gebruik de potloodknop als je door wilt gaan met het bewerken van je aangepaste kleurselectie.
    Potloodknop

Opmerking: Voorvertoning geeft geen individuele pagina -instellingen weer als ze leeg worden gelaten. Aankondigingen en berichtvelden moeten bijvoorbeeld worden ingevuld voordat ze in het voorbeeld worden weergegeven, zelfs als je de achtergrondkleur van het hoofdbericht aanpast. Externe links zijn ook uitgeschakeld in het voorbeeld.

Thema -lettertypen

1. Kies onder Lettertypen een lettertype voor de vermelde secties van je site. Kies bijvoorbeeld een lettertype voor koppelingen en koppen om de weergave van de tekst van je diavoorstelling aan te passen.
    Selecteer lettertype
  2. Het voorbeeldvenster wordt automatisch bijgewerkt om je keuze weer te geven.
  3. Als je opnieuw wilt beginnen met de oorspronkelijke lettertypen van dat thema, selecteer je Standaard lettertypen opnieuw instellen .

Opmerking: elk thema biedt een beperkte reeks lettertypekeuzes, hoewel de keuzes van thema tot thema verschillen. Als je een bepaald lettertype binnen een thema niet ziet, klik je op Annuleren onderaan de Stijlontwerper en kies je een ander thema.