Beheerde WordPress Help

Het domein wijzigen op mijn beheerde WordPress-website

Je kunt de domeinnaam van je Managed WordPress-account wijzigen.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Op je Mijn producten-pagina, naast Managed WordPress selecteer je Alles beheren.
  3. Selecteer Instellingen in het menupictogram menu voor de website waarvan je het domein wilt wijzigen.

instellingen selecteren
  4. Selecteer Toevoegen in de sectie Domeinen.
    toevoegen selecteren om het menu te openen
  5. In het menu selecteer je Nieuw primair domein.
    nieuw primair domein selecteren
  6. Voer het domein in dat je wilt gebruiken in het veld onder Nieuw primair domein of subdomein.
  7. Selecteer Domein toevoegen.
  8. Controleer of het domein klopt en selecteer Ja, help me om dit te koppelen.
  9. Al je een domein gebruikt dat bij een ander klantenaccount van GoDaddy geregistreerd staat, selecteer dan Ga verder naar GoDaddy en meld je aan met dat account. Volg de instructies in de wizard om het koppelen van je domein te voltooien.

Opmerking: het kan 24 tot 48 uur duren voordat DNS-wijzigingen zijn doorgevoerd.

Verwante stappen

• Zodra je er klaar voor bent om de DNS-instellingen van dit domein bij te werken, kun je je IP-adres vinden in Mijn IP-adres bekijken.

Meer informatie

• Als het domein dat je wilt gebruiken al door een ander hostingaccount wordt gebruikt, inclusief eventuele subdomeinen, moet je het eerst uit dat account verwijderen.(cPanel / Plesk / Managed WordPress).
  • Als je handmatig een domeinnaam invoert dat niet in je GoDaddy-account voorkomt, moet je de A-record voor dat domein bijwerken zodat deze verwijst naar je Managed WordPress IP-adres.
  • Als je een SSL-certificaat hebt toegepast op je hostingaccount, moet je het de-installeren voordat je je primaire gehoste domein kunt wijzigen. Zie Een certificaat intrekken voor meer informatie.