Beheerde WordPress Help

Het domein wijzigen op mijn beheerde WordPress-website

Je kunt de domeinnaam van je beheerde WordPress-account wijzigen.

Je kunt verderop de pagina een korte video over deze taak bekijken.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Selecteer Instellingen op de menubalk.
  3. Selecteer in de sectie Domeinen Domein koppelen.
  4. Selecteer in het vervolgkeuzemenu Een domein kiezen een domein van dit account of selecteer Een extern domein of subdomein toevoegen om een domein dat in een ander account of subdomein is geregistreerd te gebruiken.
  5. Selecteer Dit het primaire account domein maken voor je account.
  6. Selecteer Koppelen.

Opmerking: het kan 24 tot 48 uur duren voordat DNS-wijzigingen zijn doorgevoerd.

Laat me zien hoe dit moet

Verwante stappen

Als de domeinnaam is gewijzigd, wil je misschien de DNS-instellingen van de domeinnaam wijzigen. Deze vind je in Mijn IP-adres bekijken.

Meer informatie

Als het domein dat je wilt gebruiken al door een ander hostingaccount wordt gebruikt, inclusief eventuele subdomeinen, moet je het eerst uit dat account verwijderen.(cPanel / Plesk / Beheerde WordPress).

Als je handmatig een domeinnaam invoert dat niet in je GoDaddy-account voorkomt, moet je het A-record voor dat domein bijwerken, zodat deze verwijst naar je beheerde WordPress IP-adres.

Als je een SSL-certificaat hebt toegepast op je hostingaccount, moet je het de-installeren voordat je je primaire gehoste domein kunt wijzigen. Zie

voor meer informatie.