Beheerde WordPress Help

Het domein wijzigen op mijn beheerde WordPress-website

Opgelet: als je een nieuwe klant bent van Managed WooCommerce Stores Essentieel die probeert om een domein te koppelen aan je nieuwe Winkel: geen zorgen, je bent op de juiste plek. Ga naar stap 4.
Vereist:

Je kunt de domeinnaam van je Managed WordPress-website wijzigen.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Op je Mijn producten-pagina, naast Managed WordPress selecteer je Alles beheren.
  3. Voor de website met het domein dat je wilt wijzigen, selecteer je het menu menupictogram en vervolgens Instellingen.
  4. Selecteer in de sectie Domeinen Toevoegen, en selecteer daarna Nieuw primair domein.
    nieuw primair domein selecteren
  5. Bij Kiezen waar je wilt publiceren, selecteer je het domein uit de domeinen van je GoDaddy-account.
    Opmerking: Betreffende de WWW-canonieke naam (CNAME) wordt ervan uitgegaan dat de meeste bezoekers onderdeel zijn van webverkeer op het internet. Daarom is “WWW” niet meer nodig om verkeer naar je webserver te leiden. Door de standaardinstellingen voor WWW CNAME worden bezoekers aan www.coolexample.com doorgeleid naar coolexample.com.
  6. (Optioneel) als je een domein gebruikt dat niet geregistreerd staat bij hetzelfde GoDaddy-account, selecteer dan Een ander domein gebruiken. Voer in het opgegeven veld het domein in dat je wilt gebruiken (bijvoorbeeld, gaafvoorbeeld.com).
  7. Selecteer Doorgaan .

Als het domein dat je gebruikt zich bevindt in hetzelfde GoDaddy-account, dan zullen we de DNS voor je bijwerken.

Vereist: In de volgende gevallen hebben we je hulp nodig om het koppelen van je domein aan je site te voltooien.
  • Als je domein is geregistreerd bij een ander GoDaddy-account moet je inloggen bij dat account en het A-record van de DNS bijwerken met het opgegeven IP-adres.
  • Als het domein niet is geregistreerd bij GoDaddy moet je inloggen bij je domeinregisterhouder om het A-record van de DNS bij te werken met het opgegeven IP-adres.
Opmerking: Omdat het tot 24-48 uur kan duren voordat de DNS wordt gewijzigd, zie je je domein mogelijk dan pas.

Meer informatie

• Als je handmatig een domeinnaam invoert dat niet in je GoDaddy-account is geregistreerd, moet je de A-record voor dat domein bijwerken zodat deze verwijst naar je IP-adres van Managed WordPress.
  • Aan de slag met WordPress