WordPress Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Herstel mijn WordPress -site wanneer er een kritieke fout optreedt

Wanneer een plug -in of een thema niet compatibel is met je WordPress -site, kan dit ervoor zorgen dat de site geen inhoud weergeeft. In plaats daarvan geeft je site de melding weer: "Er is een kritieke fout opgetreden op deze website."
Kritieke foutmelding van WordPress
Je kunt het probleem vanaf je WordPress -dashboard oplossen, zelfs als het niet goed wordt geladen, via de herstelmodusfunctie . Volg de onderstaande stappen om je site weer online te krijgen.

Opmerking: als je WordPress -site ouder is dan versie 5.2, zie je een leeg wit scherm in plaats van de kritieke fout en moet je het probleem met FTP onderzoeken .

Waarschuwing: je moet altijd een back -up van je site maken voordat je problemen oplost.
 1. Controleer het postvak IN van het e -mailadres van je WordPress -beheerder op een bericht: "Er is een technisch probleem met je site." Als je het bericht niet ziet, controleer dan de map met spam/ongewenste e -mail.
 2. Zoek in de e -mailtekst naar de koppeling naar de aanmeldpagina voor WordPress -herstelmodus.
 3. Voer je WordPress -beheerdersgebruikersnaam en -wachtwoord in en selecteer Aanmelden .
 4. In het WordPress -dashboard, bovenaan, staat een melding over wat er mis is gegaan.
  • Als de fout wordt veroorzaakt door een plug -in, zie je de volgende melding: Een of meer plug -ins zijn niet goed geladen . Selecteer vervolgens in het menu aan de linkerkant Plug- ins en deactiveer de defecte plug-in.
  • Als de fout wordt veroorzaakt door het actieve thema, zie je de volgende melding: Een of meer thema's zijn niet goed geladen . Selecteer in dat geval Thema's in het menu aan de linkerkant en activeer een ander thema.
   Waarschuwing: Als je een thema wijzigt tijdens het oplossen van een kritieke fout, heeft dit invloed op het uiterlijk en de werking van je site, maar biedt het een snelle oplossing voor fouten die worden veroorzaakt door een defect thema. Het kan helpen om je site weer online te krijgen, maar het ziet er anders uit.
 5. Als je de browser Chrome , Firefox of Edge gebruikt, kun je incognito of privé browsen inschakelen om te controleren of je site goed werkt.
 6. Als het probleem is opgelost, ga je terug naar het WordPress-dashboard en selecteer je in de rechterbovenhoek Herstelmodus afsluiten .
 7. Als je een problematische plug -in of een problematisch thema wilt blijven gebruiken, moet je deze bijwerken naar de nieuwste versie en vervolgens inschakelen. Als de fout opnieuw verschijnt, probeer dan het volgende:
  • Zoek naar de defecte plug -in of het defecte thema in de WordPress -repository. Selecteer op de startpagina van je plug -in/thema Bekijk supportforum . Zoek op het forum naar een oplossing die specifiek is voor je probleem.
  • Als je je plug -in of thema ergens anders hebt gekocht, bekijk dan de documentatie van de ontwikkelaar.

Meer informatie