Herstel mijn website met FTP in GoDaddy Pro

Als je een foutbericht ontvangt wanneer je een website probeert te herstellen, is het mogelijk dat we niet kunnen communiceren met de Worker -plug -in die we gebruiken om verbinding te maken. In dat geval kun je proberen om de site te herstellen via FTP.

Opmerking: Als je je FTP -informatie toevoegt, kunnen we proberen om de website via FTP te herstellen als dat in de toekomst ook nodig is.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op Sites in de linkerzijbalk.
  3. Plaats de muisaanwijzer op een website en klik op Back -ups .
  4. Klik op Instellingen in de rechterbovenhoek.
  5. Klik op FTP -instellingen - Optioneel onder aan het scherm en vul de FTP -informatie in voor de betreffende website.

Opmerking: Als je een SSH -sleutel wilt gebruiken in plaats van een SFTP -wachtwoord, klik je op Fragment openbare sleutel weergeven . Kopieer het fragment en voer het uit vanaf de serverconsole. Klik daarna op Verbinding testen .

6. Klik op Verbinding testen .

Opmerking: Als de verbinding niet tot stand komt, controleer dan nogmaals of de gegevens kloppen of neem contact op met GoDaddy Pro Sites -support.

7. Klik na de succesvolle test op Instellingen opslaan .
  8. Probeer de website opnieuw te herstellen.